[]

Sokak Köpeğini Veterinerde Yıkatma

Arkadaşlar merhaba, benim beslediğim bir sokak köpeği var. Yalnız eve alamıyorum annem korkuyor. Zaten gün boyu dışardayız. Bende sokakta besliyorum onu. Şimdi soru şu bu hayvanı veterinere götürüp yıkatıp traşlatip tekrar sokaga geri bıraktığimda hayvana ne gibi zararları ne gibi faydaları olur ?




 
traşlatmanın çok sağlıklı birşey olmadığı söyleniyor. Veterinerler de dahil bu söyleyen kişilere.


  • rakicandir  (16.05.16 15:44:33) 
hayvanla çok haşırneşirsen aşılarını yaptır yeterli bence de. boşu boşuna yıkama hayvanı


  • argent dawn  (16.05.16 16:07:00) 
Aşılarını belediye barınağına götürüp ücretsiz yaptırabilirsin


  • cemallamec  (16.05.16 16:28:02) 
yapma aliskin degil gibi hayvan. travmatik bisey yikama+kurutma+tras


  • redlinetheturk  (16.05.16 18:09:16) 
Duyun abiler vuymayın bana bilemedim :D valla haklısınız düşünemedim daha önce hiç köpek beslemedim. İç dış parazit yaptirmak ne kadar peki ? Ayrıca o da travma yaşatmaz değil mi ?


  • Vuslat  (16.05.16 19:25:10) 
Ayrıca bu ense damlası denilen şey parazit ilacı mıdır?


  • Vuslat  (16.05.16 19:31:03) 
kopegin fotografini paylasir misiniz? sokak kopegi diyince akla comar geliyor ama uzun tuylu bir hayvansa tuyleri kecelesmis olabilir ve tras onun icin dunyanin en guzel seyi olabilir.
lutfen bir fotograf atin. yoksa da kuru sampuanlardan alin, sprey seklinde zaten cok kolay. ben pet-head kullaniyorum

  • bir varmis bir yokmus  (17.05.16 02:04:49) 
ense damlasi dedikleri dis parazit(bit, kene pire..) icin. ama hepsi keneye karsi korumuyor. bakin ona gore. gerci bu damlalarin keneye karsi koruduguna da supheliyim. en iyisi keneleri elle toplamak.


  • bir varmis bir yokmus  (17.05.16 02:07:19) 
Bizim ofis binasının önünü mesken edinmiş bir sokak köpeği var. Uzun tüylü bir şey. Bina yönetimi senede bir traş ettiriyor. Her hangi bir sıkıntısı yok. Rahatlıyor hayvan.


  • zombi  (17.05.16 08:49:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.