[]

Motosiklet pratiği için yer

Cumartesi günü direksiyon sınavım var ve sınav öncesi 1-2 kere daha pratik yapmak istiyorum. Motorum var. Mecidiyeköy, Şişli, Kağıthane, Beşiktaş taraflarında trafiğe kapalı alan var mıdır çalışabileceğim? İhtiyacım olan sadece 40-50 m2lik boş alan, klasik 8 falan çalışacağım...

www.ehliyetokulu.com

Teşekkürler

Ek soru: Alan bulamazsam; otoparkı kalabalık olmayan bir avm'nin otoparkında çalışsam sorun olur mu? Kolonlar arasında dönme pratiği yaparım?

 
avm olmaz. hatta problem olur. biri görmez seni kolonların arkasından çıkarken. ayrıca otoparkta sürekli dönen birini görünce "ne oluyor" derler.

kadıköy'de pazar alanında çalışıyorlardı. sen de bu yerlerdeki pazar alanlarına bak. oralar boş olabilir.
  • windowsguvenlikduvari  (16.05.16 09:51:28) 
feriköyde antika pazarının olduğu alan hafta içi boş oluyor olabilir emin değilim. bi kontrol et istersen.


  • yuto  (16.05.16 09:55:28) 
Avm'de zeminler inanılmaz kaygan olur, o sebeple başka çözümlere gitmelisin.


  • okumayi sevmeyen okur  (16.05.16 09:57:52) 
yazdığın lokasyonlara uzak ama; cnr expo otoparkı


  • kerhaneci keke  (16.05.16 14:26:04) 
itü ayazağa kampüsüne gidebilirsin. okul sakin olur hem, akşam üzeri falan olabilir.


  • bir bucuk adana  (16.05.16 14:55:29) 
guzel soru takipteyim :) bulursan burden yazarsan da sevinirim.
itunun maslaktaki kampusu diyen olmustu daha once ama denemedim.
bir arkadasa yildizparkina girince yokusun tepesinde bir yol var orda ogretmistim ama arabalar gelip gidiyordu ve kisa bir mesafeydi.

bir kisiye ortakoy dereboyu bitisinde solda villalara dogru giden yollarin birinde ogrettim ama orda kopekler kovaladi bizi.

bir de perpanin arkasinda buyuk bir acik otopark var haftasonu araba olmuyor oraya bak derim.
  • jimicik  (16.05.16 15:31:25) 
İtü'de güvenlik gelip ehliyet soruyor, ehliyetsiz normalde yasak. Ancak Otopark alanında ehliyet kursu eğitimi yapılıyordu. bu ne yaman çelişkidir, paranın gözünü seveyim.
İtü'de kapıya selam verip bilet alıp girebilirsiniz, giriş çıkış ücreti motosikletten alınmıyor.
Kasksız sokmazlar. Bir de içeride kurallara (özellikle hız) uymak lazım, kara listeye alırlar.
  • okumayi sevmeyen okur  (16.05.16 16:23:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.