[]

annual leave

Merhabalar,

16 mayıs - 21 mayıs tarihleri arasında izinde olacağım demek için aşağıdaki kalıbı kullanmak doğru mu?


i will take my annual leave from 16 May to 20 May.

 
I will be in vacation beginning May 16 until May 20.


  • lifeframe  (16.05.16 04:56:00 ~ 04:59:39) 
Ben olsam şöyle yazarım;

I will be out of office for my annual leave starting from May 16th until May 21st, with no access to my email.
In urgent cases please call or send an SMS to my mobile 05------
I will be back to operations on May 23rd.
  • interview with the vampire  (16.05.16 08:23:00) 
sdhahdskja abi gavurlar annual leave diye 1 ay izin alıyor. senin annual leave'in 5 gün olduğunu görürlerse biraz gülebilirler.


  • tavukbanalop  (16.05.16 09:14:22) 
I will be out of office until 21th of May. For urgent issues.. bıdı bıdı... deyip geçiyorum ben


  • lcha  (16.05.16 09:36:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.