[]

Kişinin eğitim seviyesinin Üniversite olamaması Aptallıklarının İspatı mı?

Şu görüşte olanlar var; bir kişi nişantaşı ilçesi oratalamasında eğitimi olmaması cahil ve kıt görüşlü olduğu anlamına gelir. Bu kişiler genellikle sol görüşlü olduklarını ve cahillerden daha iyi bildikleri konular olduğunu ve görüşlerini destekleyen partilerin seçilmesi durumunda onları daha iyi bir "seviye"ye getireceklerini iddia ediyorlar. Bir nevi zorla beyin yıkamanın isim değiştirmiş bir söylemi.

Bu durumda toplumdaki eğitimi en yüksek olan bir kişi geri kalan herkese aptal olduğunu söylese şaşırmam. sonuçta akademik seviyede en üst akıl olarak ona göre geri kalan cahil sürüsü olur ve demokrasi değil despotizm ihüküm sürer.

Neyse ki demokrasi ile yönetiliyoruz ve halkın ta kendisi seçimini yapıyor. Elit tabakalar değil.

 
Altyapı üstyapıyı belirler, üstyapı altyapıyı elindeki araçlarla yönlendirir. Eğitim bu araçlardan biridir. Neyse ki altyapının üretimden gelen gücünü kullanarak üstyapıyı yok etme ihtimali teorik olarak vardır, pratikte biraz daha zamana ihtiyacımız var.

Diyorum ki göme göme bitiremediler şu eğitimli kesimi. Cahilliğin prim yaptığı saçma sapan bir yere döndürmek niyetindeler de yemezler. Eğitimli kesimin çok büyük bir kısmı da torpil kaygısına destekliyor mevcut iktidarı zaten. Varolan az sayıdaki muhalif gözlerine batıyor sadece. Ancak öldürerek bitirirler, yeri geldiğinde yapacaklarından kuşkum yok.
  • evrim halkasi  (16.05.16 06:57:33) 
Vapurlar falan'in buyuk dertleri: Noel Agaci kullanimi, Nisantasililar...

Turkiye'nin buyuk dertleri: Cocuk tecavuzculeri, issizlik, aclik, gecim sikintisi, asgari ucret...

Ama Vapurlar falan Turkiye'de bu sorunlari acanlari destekliyor!

Dostum ulkenin derdi Nisantasi falan degil. Nisantasi Sisli'nin bir mahallesi o kadar. Ulkenin derdi 20 milyonluk Istanbul, 3 milyon Suriyeli, aramiz acilan 20 milyon Kurt, yoksulluk duzeyinin altinda 60 milyon insan.
  • Traveller  (16.05.16 07:57:01) 
Kişisel fikrim, bizim ülkemizde kendine " eğitimli " diyen kesimin, en az eğitimsizler kadar cahil olduğunu düşünüyorum.

Adama bakıyorsun " Irkçılık çok kötü bir şey tabi ki dünyada artık bunlar mı kaldı? " diyor. Beş dakika sonra entry girip " Tüm Suriyeliler ölsün ya, bıktım geberin. " yazıyor.

Türk solu bunlara emanet.
  • superyetenekliajan  (16.05.16 16:57:11) 
Başlığa cevap vereceğim; her zaman değil. Örnek; SSG.


  • piremses  (16.05.16 17:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.