[]

Bu hakemlerin derdi ne?

ne istiyorlar bizden önce uefa sonra euroleague tesadüf mü sizce? ikisinde de resmen kasıtlı hatalar var. Yaazık değil mi bizlere? cidden ne istiyolar bizden neden böyle yapıyolar var mı bilen




 
fenerbahçe üzerine kurulan küresel komplo.


  • makarnavodka  (15.05.16 23:52:45) 
orospu çocuğu hakam euroleague yaktı bizi resmen.


  • Alt4y  (15.05.16 23:54:04) 
aynı şey beşiktaşa yapılsa ne taşak geçilirdi sözlükteki orospu çocuğu troller tarafından.


  • nothing in my way  (15.05.16 23:58:07) 
@makarnaodka
@jimmy mcnulty

tamam


@nothing in my way
fenerbahçe orda türk halkını temsil ediyor
  • giggs  (15.05.16 23:58:09 ~ 23:59:09) 
euroleague'i bilmiyorum da, uefadaki çok barizdi ve hata olarak adlandırılabilecek türden değildi.

nedeni çok büyük ihtimalle siyasi. fenerbahçe ile ilgili değil. bir türk takımı olması nedeniyle.
  • bohr atom modeli  (16.05.16 00:00:06 ~ 00:00:40) 
bunun fenerbahce ile veya turk takimi olmasiyla alakali degil diye dusunuyorum. cska her sana eurleagueda en azindan final fourda. arkasi cok daha saglam. cevresi daha genis. yaltakcisi cok. kimse cska ile papaz olmak istemez


  • beyteper canavari  (16.05.16 00:06:50 ~ 00:07:21) 
Lamonikka baya degismis mac yonetimi olarak. Isin icinde bir sey aramak gibi art niyetim yok ama ilerde bir sey cikarsa sasirmam. Putin baski mi yapti nedir ?


  • evimin paspasi  (16.05.16 00:10:29) 
taraf tutan hakem fenere 40 serbest atış vermez. taraf tutan hakem faul hakkını bir an önce doldurtturur. ki fener gibi aşırı sert savunma yapan takım son 2 periyod faul hakkını sona kadar doldurmadı bile. steps denilen pozisyonlarda steps yok. elbet birkaç hatalı karar var ama sadece bu maçta yok her maçta var.

ek not: maarkoşvili'nin elini vurup, top çalıp gelen şampiyonlukta sevindi fener, bu yaşanılanları fazlasıyla hakediyor. çok büyük ah aldınız çok.
  • monicapp  (16.05.16 00:37:05) 
@monicapp +1

hakem art niyetli olsa 23 sayıdan geri dönebilir miydiniz? alma mazlumun ahını demişler 2006'dan beri looser'sınız.
  • cekilmis gayfe  (16.05.16 00:54:32) 
hhangi loserlik ve hangi mazlum? ne diyorsun aga?


  • baldur2  (16.05.16 01:02:01) 
şikecilere karşı antipatisi olabilir hakemin.


  • tescillimarka  (16.05.16 01:08:01) 
yabancı spikerle izledim maçı ve maçtan sonra sözlüğe ve sosyal medyaya bakınca hakem doğradı yazılarını gördüm. hiç aklımdan böyle bişey geçmemişti. bence spikerlerin gazına geliyorsunuz. murat murathanoğlu anlattıysa hele ota boka hakkımız yeniyor ağlaklığı yapmıştır.

hakemler artniyetli olsa vesely'nin temiz ama çok zor farkedilecek bloğunu faul çalarlardı çok rahat bir şekilde.
  • la rana  (16.05.16 03:25:52) 
türk takımı dediğiniz, yorumcunun sürekli ay yıldız dediği takımda türk oyuncular neredeyse süre alamadı. hangi ay yıldız, hangi milli duygular. bunu geçelim, hakem hataları her yerde oluyor, sadece size değil galatasaraya beşiktaşa da trabzona da. bir dönem hatem hatalarından az ekmek yemediniz o yüzden ağlamamak lazım.


  • andy kaufman  (16.05.16 05:04:40) 
offf su şikecilerin hakemden şikayet etmesi öyle hoşuma gidiyor ki <3

avrupa geçmişindeki şaibeli olaylar yine şaibeli biçimde 'temizlenmis' takimlari vitrine çıkarıp diğer toplumlarin ahlakini bozmak istemiyor. :)
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (16.05.16 10:32:00) 
Ya onu bunu bırak sikko bir basket maçı nasıl beşiktaş şampiyonluğunun önüne geçiyor aga ya. İki haftadır basketin b'sini bilmeyen basket sevdalısı oldu. Bu ne hırstır amk.


  • nothing in my way  (16.05.16 12:01:18) 
@nothing in my way,

ezikliğin baki olduğunun kanıtısın resmen. avrupa basketbolunun en prestijli kupasının finalini oynuyordu fener, o yüzden olabilir mi? sen de haklısın tabii, 100 yılda bir şampiyonluk gördüğünüz için sizin daha çok ilgi çekmeniz mantıklı olurdu.

ayrıca konuyla ne alakası var bunun butthurt kardeşim, burada beşiktaş'la ilgili bir şey mi söylendi? konu euroleague, fenerbahçe ve hakemler. sen ne ayaksın?

tüm dünyada takım başarı gösterdiğinde taraftarın ilgisi artar, siz "sevinmek için sevmedik" diye takla atan kolpacı güvercinler olduğunuz için bunları bilmiyorsunuz tabii. seneye 6'ncı olsanız bugün BEŞİKTAŞIM OLEY diyen adamların yarısı ortadan kaybolacak, gelmiş burada türk halkının desteğini alan bir takıma laf çakmaya çalışıyor.

avrupa kupası finali diyorum birader. fenerbahçelisi değil galatasaraylısı, beşiktaşlısı da destekledi fener'i dün. gelmiş "basketbolcu oldunuz şimdi" diyor ahaha. beşiktaşlı kafası harbi bambaşka ya, hayatımda böyle bir tipleme görmedim ben.
  • der meister  (16.05.16 12:09:01 ~ 12:10:51) 
@der meister lan beyinsiz ergen sezon başından beri beşiktaşla ağlıyor diye dalga geçip duruyorsunuz. almadığınız ah kalmadı lan artık. şikeci başkanınız beşiktaşa doping kontrolü bile yaptırdı. şimdi hakem diye ağlarsanız millet götüyle güler kusura bakma artık. şerefli üçüncü diye dalga geçerken şerefli ikinci oldunuz. boşver sen git fm oyna açılırsın biraz:)


  • nothing in my way  (16.05.16 12:45:46) 
ben fenerbahçeli değilim. neyse ki beşiktaşlı veya avrupa kupası finalini "basket maçı"na indirgeyecek kadar şuursuz ve zavallı da değilim. sen de soda iç istersen, gazını alsın.

takımı lig şampiyonu olmuş, adam burada avrupa finalini kaybetmiş takımla uğraşıyor hala. ondan sonra bir şey deyince de "tinerci diyosunuz!!11!" oluyor.
  • der meister  (16.05.16 12:54:49) 
@nothing in my way

ahahahaha adam sıkko basket macı dedı avrupanın en buyuk kupasına. tabıkıde spor toto super lıgın onune geçecek.
  • giggs  (16.05.16 14:15:57) 
bu salaklar fb cl finalinde barcelonaya yenilse yine hahaha loser diye sevinecekler. bunların çapları bu.

200 den fazla ülkede canlı yayınlanan bir organizasyonda, dünyanın dört bir yanında fenerbahçe izlendi. dünyada basketbolla ilgilenen kim varsa bu kulübün adını biliyor. sizin o şampiyonluğunuzdan arka arkaya 8 tane olması gerekir ki fenerbahçe'ye yetişebilin.

adamların sevinci bile fenerbahçe'nin başarısızlığına bağlı. sonra niye bize ağlak diyorsunuz oluyor. hahah.
  • bohr atom modeli  (16.05.16 19:20:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.