[]

gomad diyeti zararlı mıdır?

günde 4 litre süt icsek saglıklı kilo alabilir miyiz yoksa saglıksız mı olur? hadi 4 olmasın 3 olsun




 
Öh. Fazla süt ürünü deli sivilce yapar bu arada.
Konunun uzmanı değilim ama bana saçma geliyor böyle şeyler. Arkadaşım kilo almaya çalışıyor diyetisyenle güzel bir program hazırladılar. Böyle süt de yoktu normal ev yemekleri vardı. Bir kere diyetisyene gidip düzgün bir program kullanın bence. Zayıflama smoothieleri, detoxlar, günde şu kadar şunu yapacaksın gibi çeşitli internet önerilerine pek inanmıyorum. Sağlığınızı riske atmaya değmez.

  • jazzabel  (15.05.16 23:06:07) 
süt sivilce mi yapıyor yahu


  • all girls dream  (15.05.16 23:10:26) 
Sadece süt değil diğer ürünleri de :) bana da dermatolog demişti çok fazla peynir yer ve süt içerdim.


  • jazzabel  (15.05.16 23:13:19) 
fazla süt ürünü deli sivilce yapsa benim suratım sivilceden geçilmezdi.
her gün 2 kocaman dilim beyaz peynir, koca dilim kaşar, 1 kavanoza yakın yoğurt, tereyağı yiip 2 bardak süt içiyorum 1 tane bile sivilcem yok.

  • sta  (15.05.16 23:34:53) 
alabilirsin.
amacın kilo almaksa, güzel bir strength antrenmanı ile gomadla bol kalori alırsın ve protein/karbonhidrat da tabi.

yani aslında olay süt değil, bol kalori, karbonhidrat ve protein.
  • logisticsmanager  (15.05.16 23:57:46) 
Kilo almaktan şişmanlamayı anlıyorsan olur tabi.


  • arnold schwarzeneger  (16.05.16 10:13:39) 
Günde 2-3 litreyle iki sene evvel denedim bunu, yüzümdeki sivilce izleri hâlâ geçmedi.

Tabi herkeste aynı sonucu verecek diye bir şey yok ama süt içindeki büyüme hormonları hormonal dengeni bozabiliyor. Tetikte olmak, vücudu iyi gözlemek lazım.

İki sene evvel bununla beraber yer fıstığına abanarak ayda 6 kilo almıştım.
  • grv  (16.05.16 15:41:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.