[]

Üç ayağı olan bir kediye yuva arıyorum.

Kediyi uskudar da buldum. Bir patisi ice kivrik, his yok. Doktor araba carpmis vakti zamaninda dedi. Uskudarin parksiz bahcesiz metruk bir yerindeydi. Kaldirimda emekliyordu. Evimde bebekken bulup sahiplendigim iki kedi olmasina ragmen, bu kediyi de orada o sekilde birakamayip aldim. Alirken amacim onu iyilestirip sahiplendirmekti. Bahcesi olan bir kisi alip bahcesine koyarsa da sevinirim. Yeter ki araba tehlikesinden uzak olsun. Ona mantar ve kist asilari yaptirdim. Bir takim tahliller daha yaptiriyorum. Ama evimde yerim yok. Bilenler bilir, uc kedinin bakimi cok zor. Uc haftadir ben de,sahiplenecek birini ariyorum. Adina melek dedim cunku melek kadar masum ve uysal.
imgur.com



 
foto atar mısın paylaşalım, çıkar belki


  • Big bada bum bum  (15.05.16 22:57:14) 
Instagram'da hayvansever hesaplardan repost isteyin (benim bildiklerim sokaklarbileyasakbize ve sosyopet). Facebook'taki sayfalarında paylaşmaları için haysevder@gmail.com'a fotoğraf ve iletişim bilgisi ile mail atın. Varsa hesabınız, sahibinden.com'da ve kedisahiplendirme.com'da ilan açın.

Ne kadar çok platformda olursa, şansı o kadar artar. Kısa/uzun vadede buralara ilan verip de sahiplendiremediğim kedi olmadı.
  • piremses  (16.05.16 08:43:51) 
fotoğraf ile gereken bilgileri (telefon, yer) verirseniz fb'de paylaşalım.

ben çok almak isterdim, fakat bende de biri tek gözlü olmak üzere iki, bir de yarım dışarıda yarım evde üçüncü kedi var.
  • holy diver  (16.05.16 10:27:01) 
Tesekkur ederim. Oralarda da paylasacagim. Resimleri de simdi ekliyorum.


  • rumpleteazer  (16.05.16 10:43:08) 
imgur açamıyoruz başka link dener misiniz.

petlebi.com
Petarkadas.com

Buralara da ilan verin

Ve Allah sizden razı olsun
  • whatyougetiswhatyoudid  (16.05.16 12:19:43) 
Rica ederim. Cok sagolun. Bu linke yukledim umarim gorebilirsiniz postimg.org


  • rumpleteazer  (16.05.16 15:40:26 ~ 15:41:59) 
kediciği gördüğünüz o kaldırımda yalnız bırakmadığınız, sırtınızı dönüp gitmediğiniz, yanınıza aldığınız için çok teşekkürler, yaptığınız bu iyilik bir gün zora düşerseniz sizi bulsun, sadece söylemek istedim.


  • gatsby  (17.05.16 22:47:58) 
Sagolun.


  • rumpleteazer  (19.05.16 00:16:19) 
Kediye yaptirdigim tahlil sonucunda FIV hastaligi oldugu ortaya cikti. Bu sebeple onun diger kedilerden izole yasamasi gerekiyor. Ben de ayri tutuyorum ama cok yalniz hep miyavliyor. Uzuluyorum. En son balkondan disari bakip miyavlarken ki resmini cektim arkadan onu da eklemek isterim, ama mobilden girdigim icin yapamiyorum. Selamlar.


  • rumpleteazer  (19.05.16 00:21:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.