[]

Amazon'dan alışveriş

Selam millet,

Amazon'dan kindle voyage almak istiyorum fakat Belirttiğim adrese (tr'ye) kargolanmadığını belirtiyor. Ben mi hata yapıyorum yoksa Türkiye'ye kindle yollamıyorlar mı? Açmışken ekstra bir soru daha sorayım: kindle voyage alırken with offers mı without mu olsun? Hayır hem kindle alıp hem alta reklam eklemek nasıl bi mantıksa? Türkiye'den alabileceğim bir uygun ve güvenilir bir site var mı?


 
1. gönderim yok
2. reklam kaldırılabiliyor
3. istanbul bilişim satıyor ancak voyage yok sanırım
  • mrvengeance  (15.05.16 18:41:12) 
yollamıyorlar
n11de vardı ama çok pahalı, reklamlı satıyorlar

  • passion rules the game  (15.05.16 18:41:22) 
türkiye'ye gönderim olmuyor yeni modellerde. reklamlı versiyon alabilirsin, sonra amazon chat'e "abicim/ablacım, bende böyle bi kindle var ama ben abd'de yaşamıyorum, o reklamlar sizin oralar için geçerli, benim şu reklamları bi kaldırıverseniz size zahmet" dediğinde 5 dk dolmadan çat diye kaldırıyorlar o reklamları. n11'de hobiall mağazasından aldım ben pp3'ü, memnun da kaldım.


  • devilred  (15.05.16 18:42:28 ~ 18:42:56) 
neden voyage? overpriced bence. pw gayet temiz, yeni kındle serısı de yolda.

reklamlar temalı ekran koruyucusu gıbı, rahatsız etmıyor. cok da umursamıyor ınsan zaten. @devilredin yöntem de iyiymiş.
  • Silesius  (15.05.16 18:57:47) 
neden voyage sorusuna cevabı ben vereyim, ergonomisi pw2/3'e göre oldukça rahat ve ışıklanması gerçekten cezbedici. yani en azından benim için


  • mrvengeance  (15.05.16 18:59:05) 
Yeni kindle a da baktım onu sa göndermiyorlar ve fiyatı 300e yakın.


  • cemallamec  (15.05.16 19:00:25) 
kindleın türkiyeye yollamama nedenı servis ve hizmet sunamaması. türkçe icerik veremedigim yere kindle yollamam mantıgından kaynaklı. bilmiyorlar ki meritokrasi vs ile yıllardır korsan kullanıyor bu ülke? hoş, e kitaba para verip alsan da istediğin platformda rahatca okuyamıyorsun. tek yolu drm kırmak o da zaten illegal. derdim büyük, soruda yeni farkettim niye yok kısmını. bu yüzden.

ama en temiz yol hala gelenlere getirtmek. su an aldıgım 4 kindleın 3ü es ve dostta. her daim amazon kampanyalarına dnk getirdigimden en az 50 euro kar elde ediyorlar tr fiyatına kıyasla.
  • Silesius  (15.05.16 19:15:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.