[]

kulak içi kulaklık tavsiyesi

150-350 lira aralığında bir kulaklık almak istiyorum.

bir önceki kulaklığım sennheiser 275s'ti ve gayet memnundum fakat 1-1,5 yıl kullandıktan sonra kaybettim.

yine direkt sennheiser'a baktım fakat şart değil, beats'in de tasarımı çok hoşuma gidiyor ama daha önce ses kalitesini tecrübe etmedim.

1- Sennheiser CX 300-II, 200 lira
www.sennheiser.com.tr

2- Sennheiser CX 3.00, 200 lira
www.sennheiser.com.tr

3- Sennheiser MM 70 i, 300 lira
www.sennheiser.com.tr

4- Beats by Dr. Dre Urbeats, 340 lira
www.apple.com

5- Sennheiser Momentum In Ear Galaxy, 400 lira (bütçemi aşıyor fakat diğerlerine göre çok iyiyse alabilirim)
www.sennheiser.com.tr

Bu kulaklıklardan hangisini tavsiye edersiniz, neden? Bu arada güzel bir tasarıma sahip, ses kalitesi de iyi herhangi bir kulaklık tavsiyenize de açığım. Teşekkürler.

 
oncelikle beats'in iyi bir kulaklik oldugunu ama daima hak ettiginden yuksek bir fiyata satildigini soyleyeyim. bu bilinen bir sey. gosterdiginiz 5 kulaklik arasindan urbeats'i direkt geciyorum. 1. ve 2. numaralar ayni siniftan ve iyi modeller. 3. headset oldugundan yine 1 ve 2ye kiyasla ayni kalitede (hatta empedans bakimindan dusuk) bir model olsa da yok yere yuksek fiyatli. onu da geciyorum. headset ihtiyaciniz varsa karsilar tabii. benim diyecegim, butceyi artirip momentum'a yonelin. kulakici kulakliklardan cok anlamiyorum ve tercih etmiyorum ama alacak olsaydim momentum'u dusunurdum. bi de jvc'nin kulakici modelleri iyi diyolar kulaklik forumlarinda. bir arastirin derim.


  • hopeless  (15.05.16 16:09:12) 
  • kosun lan mevzu var  (15.05.16 16:20:15) 
Shure se215.


  • johnmalkow  (15.05.16 17:17:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.