[]

bu haber doğru mu_

www.facebook.com




 
  • Ufuk  (15.05.16 01:36:58) 
hayir aileler camasirlarini asmis.


  • partizan  (15.05.16 02:25:54) 
:) akp oyları %20 lere düştü değil mi bu haberle? cidden böyle habercilik mi olur? oradaki halktan, polisten ya da güvenlik uzmanlarından birisine de bununla ilgili soru sorulabilirdi. akpye giden oyların büyük büyük bir bölümünün o fakir halktan gittiğini biliyor bu kaynaklar.
yani şu marstaki kaya üzerinde bulunan insan fotoğrafı bile bundan çok daha gerçekçiydi.

  • 1adam  (15.05.16 02:34:09) 
Hangi habere inandın da oy vermekten vazgeçtin/vazgeçtiler??

Bissürü olay oluyor. Şehid cenezesi varken düğün var akpnin oyuna bişey olmuyor, sen hala bu gerçek değildir, Akp nin oyları düşsün diye yapılıyor diyorsun.

Sana delikanlı gibi soruyorum. Göreceğin hangi gerçek haberle akpye oy vermekten vazgeçersin? Hah işte ekseri akp seçmeni senin gibi düşünüyor.

Mis gibi haber değeri taşıyan durumun resmini çekip haber yapmışlar.
  • cahs  (15.05.16 04:45:33) 
@ cahs
ben şimdi burada bir partinin fanatik bir seçmeni gibi mi davrandım? (bence hayır). cidden o brandalarin fakir insanlarin bir seyleri görmemesi için, boydan boya çekilmiş olmasını sadece güvenlik tedbiri olarak algilayamamak ne kadar zor olabilir ki? al bak o facebooktaki yorumlara. birisi, sülalece chp li olmalarina rağmen o bile inanmadigini belirtmiş.
ayrica sordugun soruya yukarida belirttiğim gibi haberi elestirmek için yorum yazdım. yine de ister istemez farkli manalara gelebiyor. önemli olan parti değil, amaç için gerekli olan -araçtır- . o nedenle isim vslere takılmayalım fazla.
  • 1adam  (15.05.16 07:32:30) 
sabahtan beri çarşaf ile güvenlik arasındaki bağı kurmaya çalışıyorum.


  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (15.05.16 09:51:20) 
biraz beyni olan doğru mu yanlış mı anlar.


  • Alt4y  (15.05.16 09:54:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.