[]

Dacia duster alinir mi?

Alinir mi sizce bu cip yavrusu?




 
Arkadaşta var öve öve bitiremiyor ama güvenlik açısından sıkıntıları olduğu için ben tercih etmem


  • intihar etsem de kendime gelsem  (14.05.16 23:32:03) 
hiç kullanmadım ama kalas gibi geliyor bana.


  • cekilmis gayfe  (14.05.16 23:34:39) 
Bmw'sini satip alan arkadasim var. Baska bir tanesi de ciddi ciddi dusunuyor.
Ben estetik olarak pek begenmiyorum ama alan baya memnun gibi.

  • sAINT  (14.05.16 23:40:08) 
3 yıl kullandım. yeni model olarak alabileceğin en kalas araba. arabayı zevk için kullanacaksan alma. köy yollarında kullanacağım arazi yapacağım ucuz yollu bir şey olsun dersen al.


  • victum  (14.05.16 23:57:40) 
büyükşehirde oturuyorsan al. temiz araba. o paraya sıfır zor alırsın.


  • teknikekip  (15.05.16 00:00:23 ~ 00:00:32) 
Bende var 2012 dizel laurette olanı. Laurette look paketini alabilirsiniz.

Şimdiye kadar beni uzmedi, bu arabayı kotuleyenler genelde hic kullanmayanlar. Üst sınıf jiplere yetecek/ayıracak paran varsa tabi onlara yönel. Ancak bu araç tam bir fiyat/performans ürünü.
  • adivar  (15.05.16 09:04:32) 
bence de iyi araç. paran buna yetiyorsa alınır yani.


  • Alt4y  (15.05.16 09:07:23) 
Vestel, regal
Arcelik, altus
Ulker biskuvi, halk biskuvi
Volkswagen, skoda

Vs. Gibi

Dacia da renaultun alt markasi

Alt markalarda pazarlama stratejisi olarak ustteki marka seviyesinde kaliteli malzeme kullanilmiyor. Bu sekilde maliyet minimize edilerek ust markanin toplumsal sinifi ile alt markaninki net sekilde ayristiriliyor.

Biz arabayi veya herhangi bir seyi fiyat performans olarak.degerlendirip aliyorsak ve prestij vs. Bizim icin onemli degilse alt markalar tercih edilebilir. Zira alt markalarin servis, yedek parca ve bakim ucretleri de uygundur.
Ayrica alt markalarin ic donanim seviyesi daha doludur. Ornegin skoda da daha ucuza daha yuksek ic donanimli arac alinabilir volksvagene gore. Fakat ic malzeme kalitesi plastigiyle olsun vs. Belli sinirlar dahilinde.

Renault malzeme kalitesiyle unlu bir marka degil. Dolayisiyla dacia markasini ben eskiden cok populer olan renault toros serisine benzetiyorum. Ucuncu dunya ulkeleri pazari icin uretilen toza camura yoldaki cukura dayanikli. Narin olmayan tas gibi arabalar. Fakat herhangi bir surus dinamigi veya konfor beklemek yanlis olur iste.

Tesekkurler
  • kosun lan mevzu var  (15.05.16 10:43:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.