[]

better call saul ile breaking bad'in ne alakası var?

breaking bad izlememiş (2 sezon anca dayandım) biri olarak aradaki bağlantıyı anlamadım.
breaking badciler yorumlara falan "ohh miss, yarasın, ilaç gibi geldi ilaçç, biraz da şurama" falan yazmış.



 
Saul isimli avukat Breaking Bad'de bir karakter.

Karakter o kadar cok sevildi ki ona ozel ayri bir dizi yapildi. Ayrica Mike da 2 dizide birden yer alan karakterlerden birisi.
  • crown  (14.05.16 22:21:47) 
mike dediğimiz bu güvenlikçiydi değil mi?


  • lucky strike  (14.05.16 22:26:31) 
  • teknikekip  (14.05.16 22:32:41) 
mike eski polis, çetenin lojistik ve operasyon lideri.

saul ise kibrit kutusundan tutalım da takvime kadar kendi sloganıyla eşantiyon yaptıran bir avukat.


çok tatlı dizi.
  • kosun lan mevzu var  (14.05.16 22:33:31) 
güvenlikçi sadaskljdfaslkdf
sekurity mike
saul goodman çok efso karakter, dayanamadılar dizi öncesai gelişen olayları anlatıyorlar avukatr hakkında. renk olsun diye de mike ı koymuşlar datlı olmuş. yağ gibi akıyor dizi.
  • hasmetizm 2046  (14.05.16 22:50:53) 
Entourage'ı izlediysen şöyle diyeyim, Saul goodman Ari Gold'un yandan yemişi.


  • noluyo yaa  (14.05.16 22:55:39) 
"better call saul" breaking bad'deki reklam sloganı aynı zamanda.


  • cedrus deodara  (14.05.16 23:49:21) 
saul'un çok sevilmesinden ziyade, walter ile benzer olarak 'iyi-kötü' arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran bir karakter olduğu için onun üzerinden gidildi diye biliyorum ben. jesse de çok sevildi, ama öncesinde çevresi kötü olan bir çocuk. saul ise bb esnasında zaten kötüye ulaşmıştı, o noktaya iyi bir insanken nasıl geldiğini işliyorlar. tema aynı diyebiliriz bb ile. kimya öğretmeninden uyuşturucu baronuna, kamu avukatlığı yapan ve yaşlıların dosyalarına bakan kişiden kara para aklayan kanunsuz birine nasıl dönüşüleceğini işliyorlar. bunu yaparken de bizim 'kötü'yü desteklememizi sağlıyorlar. bb'de onlarca kişinin ölümünden sorumlu bir katili destekledik. şimdi saul neler yapacak, beraber göreceğiz.


  • icim urperiyor  (15.05.16 00:23:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.