[]

Sabancı Üniversitesi başvuru hk. (Sabancı'da okuyanlar yardım)

merhabalar,

Sabanci universitesine yuksek lisansa online basvuru yaptim. Inanilmaz yogun bir bitirme donemindeyim, belgeleri postalamak gerekiyormus. Cuma gunu de belge tesliminin son gunuymus. Cuma gunu postalayabildim belgeleri, aradim tamam dediler fakat online basvuru formunu eklemeyi unutmusum. öğrenci kaynakları birimine götürmem gerekiyormuş.

Gercekten gitmek istedigim bi okul. Bi kac hocayla gorusmustum hatta. Dedigim gibi cok yogun bir donem.

Pazartesi gidip yalvarsam, eksik belgeyi versem sizce yardimci olurlar mi? Iyi bir uniyi, iyi bir bolumu 1. bitiriyorum. Sizce etkisi olur mu?

Sabancida okuyanlar yorumlarini yazarsa sevinirim, öğrenci kaynakları birimi nasıl bir birim, yardımcı olurlar mı? simdiden tesekkurler.

 
rahat ol, durumunu anlat, yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Ben Boğaziçi'nde aynısını yaşadım, sıkıntı çıkarmadılar.
  • fiorentina  (14.05.16 21:44:57) 
Birşey olmaz, kabul ederler. Sabah da açmıştın duyuruyu, onda da herkes bişey olmaz demişti. Çok heyecan yapma, Türkiye'de yaşıyoruz. Kimbilir kaç kere çeşitli kurumlarda deadline'dan sonra işimi halletmişimdir. Kaldı ki sabancı özel üniversite, çok iyi de olsa en sonunda parasını verip giriyorsun. Abim de Koç'ta okudu, oradan biliyorum, öğrenciyi el üstünde tutuyorlar, bir belgeyi 2 gün geç verdin diye seni reddedecek halleri yok. :)


  • ambrosia  (14.05.16 21:47:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.