[]

Diş İmplantı Fiyatları

arkadaşlar bir tane dişimi kısa süre içerisinde yitireceğim, yitirdikten sonra ondan boşalan yere implant yaptırayım diyorum.

kendisi bir azı dişi.

istanbulda, bu implant işini problemsiz yapan yerlerde fiyatlar aşağı yukarı nedir?
bir de, 10 yıl önce falan çekilmiş bir dişim daha vardı, eğer onun yerine de implant yapılabiliyorsa, sanki "1 implant 3000se 2 tanesi 4000 oluyor" falan gibi bir durum vardı diye biliyorum. yanlış da biliyor olabilirim tabi, eğer böyle bir durum varsa 2si toplam aşağı yukarı ne tutar?

işte bi de;

çekildikten sonra hemen implant yapılabiliyor mu yoksa x ay sonra mı gitmem gerekiyor?
10 yıldır boş olan dişin yerine implant yapılabilir mi yoksa diş eti falan çekildiği için sıkntı mı olur?

gibi genel teknik bilgiler de alırsam sevinirim.

 
bi de çok acılı oluyor mu bu arkadaş? :(


  • tchuck  (14.05.16 18:26:53) 
diş çekildikten sonra implantı yerleştirmek için 2 ay kadar bekleniyor.
uzun zamandır boş olan yere yapılabiliyor ancak çene kemiğinde doku kaybı olabildiğinden o bölgeye kemik tozu koyuluyor (kemik grefti galiba bu uygulamanın adı) , masraf biraz artıyor bu durumda (ne kadar olduğunu tam olarak bilemiyorum).
fiyatlar 2000-3500 arası çoğunlukla, 1 tane 3000, 2 tane 4000 gibi bir şey duymadım hiç.

çok acılı olmuyor. yapılırken zaten hissetmiyorsunuz anestezi olduğundan. sonra da ağrı kesiciyle falan idare ediyorsunuz 1-2 gün, diş çektirdiğinizde olan ağrıdan daha fazla değil en azından. bir kaç gün şişlik oluyor sonra o da geçiyor zaten.
  • treize  (14.05.16 18:49:22) 
ben 1800 liraya straumann slactive yaptırmıştım, yapılırken hiç acı hissetmedim. 10 yıl uzun bir zaman, greft uygulaması illa olacaksınız çünkü ben dişim çekildikten 8 ay sonra implant oldum panaromik filmde diş eti az birşey çökmüştü. Fiyat olarak dediğiniz durum olabilir, 2 implant (tabii en pahalısını isterseniz o da 3000) 4000'e kesin yaparlar.


  • faraton  (14.05.16 21:16:15) 
bir de orta veya uzun vadede implantın nasıl bir dezavantajı vardır?


  • tchuck  (14.05.16 22:01:50) 
implant diş çekildiği anda dahi yerleştirilebilir. bu dişin durumuyla birlikte yapan cerrahın tecrübesiyle de alakalı bir durum. yaptıracağınız marka önemli. illede en pahalısı olmak zorunda değil ama. 250 çeşit implant var. diş eksikliğinde implanttan başka bir şey yaptırmayı düşünmeyin. köprü bir alternatif ama yandaki dişleri küültmeye gerek yok. 1500 1600 liradan aşağı fiyatta yapılacak işin düzgün olacağını düşünmein. aynı zamanda implantın üst yapısına yapılacak porselen kaplama nın da bir maliyeti olacaktır. straumann implantların fakültelerde bile materyal ücreti sadece 1100 lira e buna ameliyat ücreti porselen ücreti falan geldiğinde minimum 2000 lira ödeme ayırın kenara. yaptırdığınız doktora göre bu fiyatlar da değişecektir tabii ki.


  • purpleshadow  (16.05.16 20:48:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.