[]

bu yayın niye kesilmiş?

arkada "Türkiye laiktir laik kalacak" diye tezahürat yapılınca a haber yayını kesiyor.

kim laiklik ilkesinden neden rahatsız olur ve neden?

laiklik sizce nererine batmış olabilir?

 
a haber şakirt kanalı


  • masa penisi  (14.05.16 13:05:14) 
Paranin geldigi delige batinca o delik yanlislikla kapanir para akisi kesilir.


  • Traveller  (14.05.16 13:05:46) 
Ben Türkiye laiktir laik kalacak sloganından nefret ediyorum , çok irrite edici


  • aklimdakisorular  (14.05.16 13:15:45) 
ben olsam ben de keserdim yayını. gayet anlaşılır bir sebep. olayların çığrından çıkıp çıkmayacağının garantisi yok.

sol görüşlü bir gazete muhabiri canlı yayın yaparken birilerinin allahuekber diye başlaması gibi bir şey. allahuekber ile kısıtlı kalabileceklerinin garantisini kim verebilir?

hangi yönetmen böyle bi riski göze alıp yayını kesmez ki?

cevap edit: mesele polis veya polise güvenmek değil. mesele başka slogan atabilme ihtimalleri. hatta polisin olaya dahil olup öküzce slogan atanları dağtması daha büyük rezalet olur. bu adamlar yandaşlar sonuçta.
  • lucky strike  (14.05.16 15:56:38 ~ 16:21:57) 
@lucky: arkası polis dolu. A haber bile polise güvenmiyorsa biz kalkıp gidelim.


  • babilbaligi  (14.05.16 16:07:10) 
@aklimdakisorular: sen de yayını kes istersen :) neresi rahatsız ediyor sizi, onu soruyorum. Türkiye'nin laik olmasından mı rahatsızsınız?


  • babilbaligi  (14.05.16 16:08:35) 
laiklik naraları atarken kendini patlatan bir insan evladı görmedim açıkcası. allahuekber dedikleri için yayını kesseler anlardım. dediğiniz gibi allahuekber demekle kalmayabilirlerdi.


  • darksdantes  (14.05.16 17:05:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.