[]

Aynı şarkıyı onyüzbin kere dinleme

Çok kötü bir takıntı bu. Bir şarkıya taktığım zaman günlerce sadece ve sadece o şarkıyı "sürekli" dinliyorum. Şarkı hareketli bir şeyse her şeye gülen salak bir mutluluk kelebeği olarak, hüzünlü bir şarkıysa da mutsuz mutsuz dolanıyorum ortalıkta. Ruh halimi etkilemese yine önemli değil ama baya baya etkiliyor yani.

Sizde de var mı bu? Bu durumdan nasıl kurtuluruz?


 
Birçok insanda vardır muhtemelen ama herkeste farklı bi etki yaratır. Ben mesela o şarkıyla bi sure aşk yaşıyor gibi hissediyorum. Her duyduğumda kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor, inanılmaz heyecanlaniyorum. Bi de dinlemem mumkun değilken kazara bi yerde duyarsam sevdiğim abi bana gulerek "Merhaba!" demiş gibi, bi yerlere kahve içmeye çağırmış gibi, koluna dokunmuş gibi hissediyorum. Tuylerim diken diken oluyor.


  • damdanakan  (13.05.16 20:48:30) 
Var, kurtulamıyorsun.

Kaygısız ve kayıtsız bir adam olmak lazım.

O parça bizim o dönemde hayatımızda eksik olan parça.
  • pomknos  (13.05.16 20:49:25) 
bende katiyen yok, ne kadar seversem seveyim sıkılırım çok sık dinlersem. bazen çok dinlemek istiyorum ben de ama bilerek dinlemiyorum, hasbelkader çok dinlemişsem de biraz özlemek için nadasa bırakıyorum. bu yüzden çalma listelerim hep karışık çalar, arada uzun süredir dinlemediğim bir şarkı çıkar mutlu olurum.


  • baba jo  (13.05.16 20:53:34) 
Neden kotu olsun ki

Tekrar tekrar dinle iste
  • Traveller  (13.05.16 21:27:54) 
Cok hosuma giden bir sarkiyi 750 kere dinleme huyu var ama huzunlu sarkilar olmuyor bunlar pek.
Dinleye dinleye midem bulanmasin diye her istedigimde acmiyorum ben.
Su an kabak tadi verme asamasina gelmek uzere olan buj parca var surekli dinledigim mesela: www.youtube.com
Haliyle etkiliyor tabi biraz, surekli fazla keyifli dolaniyorum ortalikta:D

Hatta youtube linki vermek icin acinca yine kapatamadim:)
  • stavro  (13.05.16 21:31:54 ~ 23:28:49) 
hem de alası var

haftalarca dinlediğim şarkılar oluyor
  • KidLazer  (13.05.16 22:46:51) 
var bende aynısı zamanla geçiyo


  • basond  (14.05.16 08:29:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.