[]

Seberoit dermotit tepe noktasında ciddi seyrelme minoxil

Daha öncede sormuştum olay biraz değişti ,
Saç dökülmesi hiç hissetmeden arka tepe noktanın acayip seyreldiğini bir mağaza görerek şok olmıştum , ön kısım yanlar fena değil , önden bakınca pek belli olmuyor.
İlk gitiiğim doktor enerjik saç dökülmesi deri ( pek bakmadı bile )
İkincisi kaşınıyor dedim bir baktı hemen seberoit dedi.
Losyom şampuan falan verdi ,
İnternetten baktım bende öyle kepeklenme kızarıklık falan yok teşhisten şüphe ettim.
Tekrar aynı doktora gittim , teste alan gerek yok dedi, birde minoxil yazdı.
Araştırdım internetten falan ama kimi çok memnun kimi değil. Bırakınca daha çok döküldü falan diyenler olmuş . (!hangi yorumlar reklam amaçlı hangileri gerçek anlamakta zorluk çekiyorum)
Şimdi bu seboroik le saç dökülmesinin bir ilişkisi var mı?
Minoxil bu durumda saç çıkartır mı?
Losyınları falan kullanırım mı (çekenler genelde umutsuz )
Bu tarz sorularım var çeken yaşayan olursa tecrübelerini paylaşsa çok sevinirim.

 
minoxil tepede işe yarar ama vücudunu aşırı kıllandırır. göze alıyorsan kullan.


  • tescillimarka  (13.05.16 15:36:25) 
yıllardır seboreik dermatit illetini çekiyorum. hem saçımda hem yüzümde ama hiç saç dökülmesi olmadı bende. sadece pul pul kepek gibi beyaz şeyler oluyor, çok kaşıyınca kanıyor. son bir yıldır falan saç için head&shoulders clinical strenth kullanıyorum, saçta hiç sorun kalmadı diyebilirim. yüz için de coresatin (sarı kutulu) diye bir krem kullanıyorum, sürdükten sonraki birkaç gün rahatlatıyor.
özetle, başkasında da aynı mı bilmiyorum ama seboreik dermatit bende saç dökmedi bu zamana kadar.eyyorlamam bu kadar.

  • animalman  (13.05.16 15:39:22) 
dr değilim ama aynı dertten yıllardır müzdarip bir hasta olarak tavsiyem mutlaka kan ve hormon testi yaptırman. Yıllardır dermatitim var evet deri kaşınıp döküldükçe saçı da beraberinde götürüyor ve seyrekleştiriyordu. Ancak son zamanlarda açılmalar başlayınca ölçüm yaptırdım testesteron yüksek çıktı. Şeker yüksek çıktı ilaca başladım ve hormon azaldı saçlar geri geldi. hazır tahlil yaptırmışken d vitamini de baktırmak lazım, kendimi Karatay hoca gibi hissettim ama gerçekten önemliymiş kendimde gördüm.Bir de Bulgaristan dan gelen tetre yaprağı diye bir şey var şimdi onu aldım denicem bakalım. geçmiş olsun.


  • corcinyo  (13.05.16 21:36:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.