[]

Meslekler ve almaları gereken ücretler

Vergi denetmeni komşumuzun senin yaptığın işe göre aldığın para çok yüksek demesi zoruma gitti keza ben onun gibi düşünmüyorum. çünkü bence firmalar getirilere oranla ücret ödemeliler, bu yüzden ben maaş sistemine bile karşıyım ama o konuda elimden şimdilik birşey gelmiyor (bkz: memur çocuğu olmak) işbu yüzden saçmalığın dik alası olan sorumuza;aklınızda ki meslek grubu(meslek dalı değil, net iş) ve alması gereken ücret tutarlarını dileyen yazarsa biz de okur ve eğleniriz.

not: geyik cevapları anlayabildiğimiz ölçüde ''cevap bu'' olarak işaretlememeye özen göstereceğiz.


 
deneyimli öğretmenler - 5k-6k arası ortalama.


  • freya  (13.05.16 14:07:41) 
öğretmen başlangıç - 2000 tl


  • bobinhoo  (13.05.16 14:17:41) 
vergi denetmeni dediğiniz adam, işletme iktisat bitirip bi halt olamadığı için torpille maliyeye girip ruşvet yemek peşinde koşan niteliksiz bir adam.

çok ciddiye almayın.

vergi denetmeni - asgari ücret.
  • babilbaligi  (13.05.16 14:25:26) 
sen ne aldığını söyleseydin daha iyi olurdu.

vergi denetmeni hakkında abuk subuk konuşan arkadaşı ve vergi denetmeni olan şahsı da dikkate alma.
  • tosunpasa  (13.05.16 16:07:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.