Vergi denetmeni komşumuzun senin yaptığın işe göre aldığın para çok yüksek demesi zoruma gitti keza ben onun gibi düşünmüyorum. çünkü bence firmalar getirilere oranla ücret ödemeliler, bu yüzden ben maaş sistemine bile karşıyım ama o konuda elimden şimdilik birşey gelmiyor (bkz: memur çocuğu olmak)
Vergi denetmeni komşumuzun senin yaptığın işe göre aldığın para çok yüksek demesi zoruma gitti keza ben onun gibi düşünmüyorum. çünkü bence firmalar getirilere oranla ücret ödemeliler, bu yüzden ben maaş sistemine bile karşıyım ama o konuda elimden şimdilik birşey gelmiyor (bkz:
memur çocuğu olmak) işbu yüzden saçmalığın dik alası olan sorumuza;aklınızda ki meslek grubu(meslek dalı değil, net iş) ve alması gereken ücret tutarlarını dileyen yazarsa biz de okur ve eğleniriz.
not: geyik cevapları anlayabildiğimiz ölçüde ''cevap bu'' olarak işaretlememeye özen göstereceğiz.