[]

ilk bulusma facialarınız var mı?

hesabi ticket ile ödeyen, cüzdani evde unutmusum diyenler ya da abuk sabuk sorular falan.




 
hesabı ticket ile ödemek ne gibi bir rahatsızlık veriyor doğal ortam gözlemi yapıyorum da cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.
iyi geceler.

  • tebelles  (13.05.16 01:24:43) 
Bende bunu sormaya geldim, ticket neden facia oluyor ki?


  • pavlis  (13.05.16 01:26:10) 
all girl bence ticket demek artı özellik demek işim gücüm var anlamına gelir. ticket iyidir.


  • kuzey li  (13.05.16 01:30:14) 
  • all girls dream  (13.05.16 01:33:59) 
ilk buluşmamızda kafeden ayrılırken merdivenlerden popomun üstünde saydıra saydıra inmem. sonra zaten ayrıldık :(


  • dediysem dedim  (13.05.16 01:35:00) 
Cevaplara istemsiz güldüm. Benim bir keresinde buluşmanın sonunda tam mekandan ayrilacakken ayaga kalktigimizda adam dudaklarima hamle yapmıştı. Geriye kacarken dusuyordum az daha, inanamamistim, gozlerimi belertip kalmıştım. Oyle samimi falan da konusmamistik hic. Ciddiydi konusmalar. Sonra birlikte yuruyecegimiz bir yol vardı. Buz gibi yurumustuk, aramizda iki metre. onu hic unutamiyorum.


  • shadowcat  (13.05.16 01:37:48 ~ 01:44:23) 
Ilk bulusmaya cocugun 1-1,5 saat gec gelmesi.
Ustune cok alakasiz bi tip olmasi.
E o gelene kadar acikinca ben bisiler ixmek yerine yemek yemeye gitmemiz ama yemek kulubune goturmesi ahdjjdsh
Onun fazladan corba ve kola icmesi ama hesabi ikiye bolmemiz ve benim aslinda fazla odemis olmam. Hic de vermeyi teklif etmemisti.

Ha niye bekledim, bilmiyorum ahdjd

Ps. Kadin tarafiyim :/
  • kuehles blondes  (13.05.16 01:37:54) 
Kadın tarafıyım.
Flört başlangıcı olabilir diye düşündüğüm buluşmada çocuğun anlattıklarıma normal gülüp geçmesi gerekirken aşırı gülme krizlerine girmesi, ben susup ciddileşip yüzüne bakarken hala gülmesi(siniri bozuldu sanırım..o kadar komik değildi yani)
Waffle yerken kravatının ucunun çayın içine girmesi, ordan kurtarınca çikolataya bulanması.
Biz tanıştığımızda sırma gibi güzelim sakalları vardı, buluşmaya sinekkaydı geldi ! ehe mehe artık iş hayatında daha ciddiye alınmak istiyormuş.. Başta sinekkaydı görünce ayaklarım geri geri gitmişti zaten, keşke hiç buluşmasaydık.
  • megalomaniac  (13.05.16 01:45:09) 
bi keresinde fatih adında bi çocukla çıkmıştım. ilk buluşmada gözlerimin içine bakıp;

- fatih ne demek biliyor musun? fetheden... demişti de yüzüne karşı gülmemek için kendimi zor tutmuştum. (söyleme tarzı da komikti. kısık ses falan :)


sonra geçen de birisi ile görüşecektim adam beni şurdan alır mısın? deyince 2.ciye görüşmedim.

görüşmek için davet edip olumsuz cevap alınca kasada kenara çekiliveren bi adamla çıktım. ki buna rağmen hala 2 günde bir aramaya devam ediyor yüzsüz adam.

ha bi de çok güldüğüm bi olay var. sevgilimle kardeşi kaldığım şehre gelmişti. dönüşte taksi dolmuşa bineceğiz 3 kişiyiz arkaya sığacak kadarız yani. sevgilim hop atladı öne bindi. kardeşi de binmiş bulundu. ben ortada bi tarafta sevgilimin kardeşi bi tarafta adamın biri kalakaldım öylece. aklıma geldikçe gülüyorum hala şapşiğe. :)
  • kakao  (13.05.16 01:45:15 ~ 01:46:33) 
bende kendimden örnek veriyim. kızla ilk kez bulustum pub tarzi bi yere gitti. yedik içtik kalktık gidiyoruz. dingil mekan sahibi mutfak kapısı ile cıkıs kapısını yanyana koymus. bende o zaman mallıktan mi toyluktan mi nedir bilemicem simdi. kızı arkada bıraktım onden cengaver gibi gidiyorum kapıyı actim mutfak. patates soyan aşcilar bakakaldı bana, arkamı dondum bu seferde kız tuhaf tufaf bakıyor. ama en bombası arkadasımın basına gelen. cocuk kızla bulusuyor kız sıgara iciyor ve cakmagi bitiyor mu yanmıyor mu ne. kafeden cıkıp bakkala cakmak almaya giderken araba carpiyor


  • all girls dream  (13.05.16 01:53:17) 
ahahah benim uzmanlık alanım:)

kayserili bi muhendisle-ki ben o zamanlar ogrenciydim- ilk bulusmada sinemaya cagırdı. normalde pek de sinema insanı degilimdir ama gittim cocugu begeniyodum. hesap odenirken geri cekilme huyum yoktur ama hepsini ısmarlarsam cok koyacaktı-üstelik o cagırmıstı- boluselim dedim. tamam dedi geri cekildi direk. ödedim ama bi yumru oturdu bogazıma, paradan degil de hem dısarı cagrılıp hem deger gormedigimi hissetmek koydu. sonra olmadı zaten.
yabancı bi elemanla buluscaktık ama ben date mi iş mi oldugunu tam anlamamıstım, zira iş temelli bi muhabbet baslamıstı. ama adam agır date gibi hazırlanmıs, ben gayet yemegimi/tatlımı bile yiyip gitmiştim, tokum dememe ragmen balıkcıya gidip oturdu. sonra adam erdogan'ı savundu abd'ye karsı duruyo falan derken baya atısmıstık. sonra arayan olmadı.
ortak tanıdıklarımız sayesinde uzaktan tanıstıgımız ama ilk kez basbasa gorusecegimiz bi olayda, öncesinde bulustugum ve durumu soyledigim canı sıkılan densiz bi arkadasın bi türlü bizi yalnız bırakmamasıyla olayın tum ruhu kacmıs, sonra canım sıkıldıgı icin herseye nerdeyse tam dusundugumun zıttı cevaplar vererek batırmıstım.

Allah'ım daha neler var ama daha fazla anlatırsam ifşa olurum, ilk bulusma basarısızlıgı tartısmasız benim işim.
  • galandar kostumu  (13.05.16 01:55:30) 
Ben sipariş verirken mala bağlamıştım. İlk buluşma değil ama akşam üzeri bir yemek yemeye karar vermiştik. Biraz aç olduğumuzdan direkt dürümcüye girdik. Ama öyle adana falan gibi değil, daha modern bir yer. Sipariş verirken sucuklu dürüm istemiştim, kız da sucuklu dürüm şu anda yok demişti, ben de biraz düşünüp ııı o zaman sucuklu dürüm istiyorum demiştim. Arkadan müdür mü ne gelmişti. Sonra kız arkadaşım sucuklu dürüm yokmuş deyince hıı iyi tamam o zaman, normal olsn falan demiştim. Niye öyle oldu anlamadım. :)


  • dissendium  (13.05.16 01:57:49) 
buda bi arkadasımın basına gelen. cocukla bulusuyor. kiş günleri kar mar feci yagıyor, elaman kızın arka camın silecegine gül bırakıyor kızda bunu görmüyor çalıstırıyor silecegi akabnde camın anası ağlıyor.


  • all girls dream  (13.05.16 02:15:09) 
Kızın Fetöcü çıkması. O zamanlar akp yoktu.


  • hasmetizm 2046  (13.05.16 07:35:04) 
Bi kız vardı adı ve soyadı aynı. Yüzyüze tanıştık facebooktan eklemek istedi, kabul ettim. Sonra muhabbet hızlı ilerledi online flörtleştik, ilk buluşmada aşkım moduna çoktan girmişti kız. Konakta buluştuk, açım dedi ve çeyrek kokoreç yerken göbeğine bebiş dolmasından falan bahsetti. Kokoreç o işe yaramıyor dedim. Kız çok zayıf bu arada. Yürüyerek alsancağa geçiyoruz kordonda. Evde çıkarken annem nereye gidiyor diye sordum, sevgilimle buluşacağız dedim ve senin fotoğrafını gösterdim dedi. Erken olmuş dedim. Alsancakta Starbucks a oturduk, sevgilimle kahve keyfi yazarak (cidden) Check in yapmak istedi, beni etiketleme de ne yaparsan yap dedim. Kahveyi içtik izbana giderken göte bakmak için iki adım geride kaldım ve kot pantolonunun tam götüne 72 punto ile yazılmış RAW STAR yazısını görünce kıza bağırdım bu ne lan kezban pantolonu giymişsin diye, öyle deme yha aşkım ben seviyorum falan dedi. İzbandayız, Halkapınara ineceğim, inmek için hazırlanırken kız hoşçakal aşkım seni seviyorum dedi, dizlere iki elimle birden şaaap diye vurup hadi bana müsaade diyip kalktım. Arkama bakmadan gaçhtım. Akşam facebooktan kafalarımız uyuşmadı dedim ve engeli bastım. Fotoğrafçı dedik eğlenceli kızdır dedik, hakikaten öyle çıktı.


  • hasmetizm 2046  (13.05.16 08:16:24) 
Bir keresinde gece burada yüksek lisans yapan yabancı biriyle tanışmıştım. Türkçesi de var çocuğun. O günden sonra sürekli buluşmak istedi sarhoşken aradı bilmem ne sonunda gündüz gözüyle buluştuk. Herif iki saat boyunca türk kızları çok kezo, türk kızları çok kezo diye konuştu ya. Karşısında da bir adet türk kızı jazzabel var. Bununla evlenmek için zorlayanlar olmuş falan ay banane yani ben kendi halimde takılan insanım. Ülkesine dönmeden iyi vakit geçirelim diye düşündüm şikayetlerini dinledim. Sonra da istemediğin insanlarla zorla beraber olma o zaman salak mısın aptalsın falan diye tatlı tatlı sövdüm. Öyle söve söve ayrıldık. Hala ortak arkadaşlardan selam gönderir ahahah.


  • jazzabel  (13.05.16 08:26:18) 
Linkedin'den bir hatunla tanışmıştım.O sayfada birinin peofiline bakınca bildirim gidiyor karşı tarafa.Bir hafta profile bakmayla geçti sonra ekleşme ve muhabbet. O bir hafta karşılıklı birbirimizi stalklayıp ezberlemişiz. Muhabbet o gazla sabah 7'ye kadar sürdü. Ama sonlara doğru artık sevgili konuşmaya başladık daha hiç tanımadan. O günün akşamı uyumadan buluştuk. İlk facia kızı buluşulacak yerde yarım saat bekletmek oldu. Nasıl göründüğümü bile hatırlamıyorum. Hiç adetim olmamasına rağmen sakalı kesmişim sinek kaydı bir vaziyette gitmişim. Sakalı kesince 12 yaşına dönenlerden olduğum için gecenin başından beri hatunda bir memnuniyetsizlik hissettim.Birkaç saat önceki kızdan eser yoktu. Gece bittikten sonra da bir iki mesajlaşma dışında olay bitti. Nedenini sordum duygu oluşmadı elektrik olmadı vs diye geçiştirdi. Demek ki o son sakalı kesmicektik. Güzel de kızdı bea.


  • ursa major  (13.05.16 09:18:46 ~ 09:37:52) 
genelde tertemiz geçmiş düşününce diğerleri ama, bi keresinde ergenim o zaman daha 20 yaşında falan, aşığım ama nasıl aşığım hormonlar kulaklarımdan akıyor, uzun zamandır da arkadaşız baya yakınız. official ilk buluşmamıza on saat düşünmüşümdür ne giysem diye, o zaman da siyah saçlı beyaz tenliyim, koyu yeşili yakıştırmışım kendime full yeşil bi bluzle gittim buluşmaya. buluşmada ve ilerlemede sıkıntı olmadı, ama birkaç hafta sonra bi yerde "yeşil de en nefret ettiğim renk ya ıy" dedi. ben şok. uzun zamandır arkadaş olmasak eyvahmış.


  • freya  (13.05.16 09:19:43) 
bi keresinde bi kızla buluşmuştum. kızla netten tanışmıştık, ama muhabbet faaln süper ötesi kız da güzel. ulan bi buluştuk ki kız yani allah affetsin hali tavrı falan tam bir cam kırığı efekti. sonra eski sevgili muhabbeti açılınca tamamen buluştuğum çocuk bana karşim diyimce mode. on yapıp "bence siz olursunuz, bunu dışarıdan bakan biri olarak söylüyorum" falana bağlamıştım en son da "çok uykum var" diyip sıvışmıştım :d

bi keresinde başka bi kızla buluştuk onla da aynı, kız güzel muhabbet iyi falan, ama gel gelelim kız hayatı tumblr olarak yaşıyodu. dışı tam bir londralı ama içinde bambaşka fırtınalar esiyo. söylediğinin aksi bişey söyleyince laf sokar gibi olmuştu, sonra mekandan kalkarken para üstü olan 2 lirayı zorla ona vermiştim al al diye sasdasds

diğerleri normaldi genelde
  • cembacemba  (13.05.16 09:21:44) 
uzun ilişkim bitmiş bunalıma girmişim biriyle tanıştık toplu bir ortamda. İşte çok güzelsin şöylesin falan felan iltifatlar, evlerimizde çok yakınmış yarın ikimiz buluşalım mı dedi. Numaralar alındı edildi, bi film var vizyonda ona gitmek istiyordum laf arasında geçti hadi yarın oraya gidelim dedi, tamam dedim. Film bize uygun saatte bir avm de var gitmek için sözleştik. Bu avm nin servisi geçiyor bizim ordan onla gideriz 5 te durakta ol dedi. Hadi dedim avm nin içine kadar gidiyor diye tercih etmiştir bunda ayıp bişey yok eyvallah. Ben biraz geç kaldım dedim ki gecikeceğim, olsun sorun değil bi sonraki servis 35 dk sonra onu bekleriz dedi. Ben bi kıllandım tabi neden otobüse binmiyoruz ki diye. Neyse servisle avm ye gittik, yemek yiyelim dedi kasadayız ödeme sırasında cüzdanı çıkardım bu bana dönüp bişeyler mırıldandı, hesabı ödeyecek sandım cüzdanı çantama koydum, 2 dakika sonra kadın ödemenin kalanını sizden mi alıyorum dedi ben şok :D meğersem bana orda ilk seferlik yarı yarıya olsun demiş. :) sonra sinemadan çıktık tatlı ısmarlamak istedi ben kasada elimi cebime atınca aa olur mu bu seferlik benden dedi sağolsun :) en son posta karşıdan karşıya geçerken telefonum çaldı o sıra telefonla konuşurken fırsattan istifade elimi tutuverdi, ben bunun ele bi patlatmışım bir daha da görüşmedik zaten :)


  • aslmtn  (13.05.16 09:39:09 ~ 09:40:17) 
10 sene önce internetten tanıştığım kızla buluşunca "fotoğraflardaki kardeşin mi" diye sormuştum, haliyle neden diye sordu, "ablası gibi duruyorsun yakından" demiştim. patavatsızlık iyidir.


  • kimlanbu  (13.05.16 09:53:47) 
Ohoo bende çok var. :)

Genelde hesap ödemesi üzerinden sorunlar yaşanıyor ama ben yaşamadım hiç. Yemeği bi taraf ısmarladıysa tatlı benden, sinema bilet senden vs şeklinde gayet ılımlı olmuştu.

Gelgelelim tinder üzerinden buluşmalarımı yazsam anı olur. Biriyle buluşmuştum, hep eskilerden muhabbet etmiştik 80ler şahane yaa muhabbetiydi. Ben de geyik yapıyodum eskiden çıkma teklifi vardı, bi ağırlığı vardı bu işin diye. Çocuk ilk buluşmamızın akşamında bana tinderdan benimle çıkar mısın? yazmıştı. Yaşı 28. :)

Bi başkasıyla yaklaşık 1 ay falan konuşmuştuk. Mimarlık son sınıftı. Mezun olurum askere giderim bekler misin beni moduna kadar gelmişti. Buluştuk. Ben etkilenemediğimi söyledim. Kısaca tipini beğenmemiştim. Uzatmadan, görüşmeyelim dedim. Çok üzüldü bozuldu falan. Aradan 3 ay geçti. Çocuk hırs yapmış. Mezun olmuş. Spora gitmiş, kilo almış, vücut şekillenmiş falan. Tekrar buluşmak istedi ama ben son halini görmemiştim. Tamam dedim. 1 kahvelik hatrımız var tabi ki. Buluştuk. Ben beğendiğimi ifade ettim. Spora devam et falan dedim hatta. Haftasonu müsait misin buluşalım dedi. Müsaitim dedim. Haftasonuna kadar ne aradı ne sordu. Birden bıçak gibi kesti iletişimi. Ben önce anlamadım ne yapmaya çalıştığını. Sonradan dank etti. Hani sen beni beğenmedin, ama baaak ben ne oldum, şimdi de ben seni istemiyorum ayağı yaptı bana :D

Onun dışında yarım saat bekletilmişliğim var.

En özeli 8 yıl çıktığım ilk aşkımla ilk buluşmamızda el sıkışmak için elimi uzatırken kendimi popomun üstünde bulmuştum. Hiç gülmeyip elini uzatmıştı. Ama ben kıpkırmızı oldum tabi. Elini de tutmadan kalkmıştım hey gidi.

Çok var saçma olaylar da aklıma gelmedi hepsi.
  • buzbebek  (13.05.16 10:09:28) 
benim başıma gelmedi de bi arkadaşıma kız ilk buluşmada "ben sana olumlu olumsuz dönerim."demiş ahahaha :D


  • matilda  (13.05.16 10:16:12) 
kadın tarafıyım, acı dolu bir hikaye anlatacağım.

uzun süreli ilişkimin bitmesiyle boşluğa düşüp çift yüksek lisans yaptığım ve ev-kütüphane-iş-spor dışında hiçbir ortamda bulunmadığım bir dönem. iş arkadaşlarım beni biriyle tanıştırmaya karar vermiş. benim de sebebini bilmediğim bir doktor zaafım var. dediler doktor bir arkadaşımız buraya yeni atandı, seni de facebooktan görmüş çok beğenmiş. bir akşam yemek yeseniz olur mu? benim de basiretim bağlandı, hiç çocuğun profiline bakmak falan aklıma gelmedi.

buluşma günü yer belirleyeceğiz, ben istiyorum ki daha yolları vs bilmiyor, ona yakın bir yerde buluşalım. o da ısrarla sen seç, bizde erkek kadının ayağına gider dedi. benim de sürekli gittiğim bir et lokantası var. risksiz bir seçim olarak orayı tercih ettim. saçlar makyajlar yapıldı, şık şıkıdım giyinildi, restoranda bekliyorum. kapıyı da gören bir yerdeyim, çocuğun tipini bilmediğim için her girene bakıyorum. 15-20 dk beklemenin ardından beyaz pantolon, beyaz cekat, beyaz gömlek kombinasyonuyla biri girdi ama hiç ihtimal vermiyorum derken bir baktım telefonum çalıyor. telefonu açar açmaz zaten benim masaya hamle yaptı. garsonlar garip garip bakıyor. adam ibrahim tatlıses ankara şubesi. yine de önyargıyı bir kenara bırakıp objektif yaklaşma kararı aldım.

garson menüleri getirdi bu arada. benim yiyeceğim şey belli olduğu için kayranin kedisi hanım her zamanki siparişinizden yaptırıyorum dedi. doktor beyin seçimini bekliyoruz. adam sanki menü başka bir dilde yazıyor gibi evirdi çevirdi. dedim istersen yardımcı olayım, ne tür bir şey yemek istiyorsun. o sırada sinirlendi zaten, "antin kuntin şeyler yazmışlar lahmacun falan yok mu" dedi, "bonfile diye bir şey var mesela, bonfile ne? sen duydun mu hiç böyle bir şey? ne oluyor tam olarak?" dedi. garson zaten artık çocuğun tavrına gülmemek için kendini zor tutuyor, ben bonfilenin hayvanın neresi olduğunu falan açıklıyorum ciddi ciddi, o sırada garson "t bone verelim isterseniz" dedi, doktorumuz "neybon" diye karşılık verdi. derken zor bela siparişi verdik, ben kalkıp gitsem çok mu hayvanlık olur muhakemesi yapıyorum içimden. sonuç olarak bilindiğim bir mekanda daha fazla rezillik çıkmasın diye oturmaya karar verdim. kendimi de teskin ediyorum nasılsa yemek yiyecektin tek başına da olsan, en azından insan tanıyorsun diye.

çocuk zaten direkt afralara tafralara bağladı. hep böyle lüks mekanlara mı takılırsın dedi (halbuki lüks falan değildi yemek yediğimiz yer). aileden, üniversite hayatı ve işten bahsettik. bu sefer de sen fanusta büyümüşsün, züppesin falan dedi ama artık yemek bitsin diye gözüne bakıyorum, "herkes kendi ailesinin yarattığı fanusta büyümüyor mu zaten" cümlesi bile ağzımdan çıktı. sonunda yemek bitti, hesabı istedik. bir daha görüşmeyeceğim kesin olduğu için ben ödemek istedim, o da yarı yarıya ödeyelim çok gelmiş zaten dedi. ödememizi yaptık, bekliyorum ki vedalaşacağız ve arabama binip gideceğim. ancak kabus burada bitmedi tabii. ben memnun oldum, iyi akşamlar dediğimde aldığım cevap "ben nasıl döneceğim?" oldu. arabası vardır diye yol tarif ederken, "arabam yok beni nereye bırakacaksın" dedi ve metro durağına bıraktım bir de.

tam neyse bitti, herhalde bu kadar kötü bir görüşmenin ardından sırra kadem basar derken ertesi gün senden çok hoşlandım, tekrar görüşmek isterim dedi. uygun olmadığımızı düşündüğümü söyledim, bir süre daha arkadaşlar yoluyla ısrar edip vazgeçti neyse ki.
  • kayranin kedisi  (13.05.16 11:22:16) 
Bende yok da kuzenim ailesinin ısrarıyla bir adamla yemeğe çıkmış. Bu arada kuzenimin ailesi baya zengin, çocuğun ailesi de zengin. Bu arada yaşlar da 30+. Neyse, sipariş verileceği sırada çocuk bizim kıza "ben evde dolma yiyip geldim bişey yemiycem" demiş ajdjskskskksksksk ULAN YA HATIRLADIKÇA GÜLÜYOM DOLMA NEY YA


  • ambrosia  (13.05.16 13:34:20) 
aşağıdaki yazdıklarımın hepsi duyuru ya da ekşiden, çoğunluğu duyurudan.

- birinde balık etli iri memeli bi kızla buluştum. yemek yerken direkt "ya memelerime bakma yeter" dedi. hayvan gibi bakıyordum zor zamanlardı, sonra dolandık falan, bu devamlı yemek yiyor tabaga ketcap dokup sıyırıyor falan, öpmeye calısınca cıglık atıyor falan.
neyse tekrar buluşacaktık "memelerime çok bakıyorsun" dedi, ben de ne bakıcam lan kıllı memene dedim. beni mahkemeye verecekti en son naptı bilmiyorum :D savcılık falan diyordu. bu abla vuruşarak zayıflamaya calısmıs başaramamıştı, benle deneyecekti bir de, kısmet olmadı.

- bir kızla buluştum arabaya bindi, biner binmez "eee" dedi, "ne" dedim. hadi sekis yapak dedi, lan dedim ne seksi ev yok bende hem senin adın ne daha onu bilmiyorum dedim. illa sekis sekis baska bişey demiyor, sağa sola gittik karanlık sokak bulamadım.
yapmayacaksan bırak ben baska birine sekise gidicem dedi. 1-2 elledim bıraktım. buradan birine kısmetmiş :D iyi ki yapmadım kesin aids falan gelirdi o karıdan, görsen hanım hanımcık kız tipi vardı.

- 1-2 aşırı şişman ama aşırı özgüvenli kızla buluştum, kendini adriana lima sanıyorlardı. 20 dk sürdü topuklamam.

- bir bankada üst pozisyonda biriyle bulustum, ben yavsarken "bosuna kasıp kendini yorma benle yapamazsın sen kucuksun(çük değil lan :D maas,pozisyon,yaş vs...)" dedi. helal olsun dedim bir daha bulasmadım.

- ekşiden konustugum bir kız kendi uzak diye bana arkadasını gönderdi, biraz konusup anlasıp threesome yapacaktık. bir de her seyi denemiş anal denememiş onu deneyecekti.
gelen kız beni begenmedi, ev yok deyince iyice sogudu(kendi de kyk yurdunda kalıyor halbuki). sonra arkadasına da kötü referans verince arkadası olacak salak da beni engelledi.

- üstteki cevap verenlerden bi ablayla gorusmek icin 500km yol gittim, internetsiz telefonla internete girip baglantı falan kurdum.
kızın işi çıktı bana vakit ayıramadı. ama dürüstlüğüne inandıgım icin kızmadım, bir daha gorusemedik. çok delikanlı bir ablaydı sever sayarım ama o bilmiyor bu nicki :D


bunların hepsini fakbadi lafının olmadıgı, tinder'ı bırak instagramın bile olmadıgı, kızların sevgili olup 5 ay cıkmadan sevismediği zamanlarda yaptıgım icin kendimle gurur duyuyorum. şimdiki zaman olsa ben biraz genc olsam hergün manita değiştirirdim, ama baydım şahsen.
  • crazy.boy76  (13.05.16 19:08:56 ~ 19:27:44) 
hesabı ticketla ödemek bencede gayet itici bir davranış, biri 6 tl yi kartla ödemişti biride 11 tlyi ikiside kariyerli adamlardı, yemek yenilse falan neyse de 6 tl yide öde yani di mi altı üstü çay

gerci bayanların ödememesi muhabbeti de çok saçma ama onu da yanlıs anlayıp kompleks yapabılıyor turk erkegı yoksa ver 10 tl ne gebe kalcaksın elin facia ilk bulusmasına
  • hopp  (13.05.16 19:15:12 ~ 19:39:01) 
- biriyle tanistim netten, benden de 5-6 yas buyuk, direkt seks amacli bulusacagiz kizin evinde. ben bir bucuk saat gec gittim, kiz junkie cikti, daha da kotusu kiz bok kokuyordu ya, lanet olsun hatirlamak bile istemiyorum. sevismedik ama beraber uyumak zorunda kaldik cunku ulasim yoktu taksiye de epey bir para bayilmam gerekecekti, sabah medeni insanlar gibi ayrildik, esofmanimi da onda unuttum :D

- yine biriyle bulustum, amac yine seks ilk bulusmada. gunluk kiralik ev tuttum. kiz fotograflardan alakasiz cikti. hicbir cekici yani yoktu. yemek falan yedik, kiz bana yanasiyor, elimi tutmaya vs calisiyor ama ben zorlasam bile bir sey hissedemedim. eve dogru da yuruyoruz, beni begenmedin galiba gibilerinden bir sey sordu ben de ya bilmiyorum ki emin degilim gibilerinden bir sey dedim, pat diye ayrildi :D
  • baldur2  (13.05.16 19:29:21 ~ 19:31:34) 
peki kız arkadasın var mı sevgili @acemi önemli soru bu ahah


  • hopp  (14.05.16 00:28:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.