[]

yine bir kpss sorusu

selam duyuru ahalisi.

şeyi soracağım. bu kpss'ye girerken kılık kıyafet önemli mi? bunu iki durumdan ötürü soruyorum: birincisi, aralık'tan beri evde oturup ders çalışmaktan semirdim iyice. giyecek pantolon kalmadı evde. hem bu nedenden, hem de rahat etmek amacıyla basketbol şortuyla, kapriyle vs. gidebilir miyim sınava? en kötü spor eşofman?

ikincisi, garip totemlerim vardır. uğurlu yüzüğüm, uğurlu küpem gibi. küpe yüzük vs. takabiliyor muyuz?

kendi kalemimizi, silgimizi, suyumuzu, saatimizi vs. götürmek de yasak sanırım. öyle mi? özellikle su önemli ama onun jelatinini çıkarıp yanımıza alabiliyormuşuz sanırım. di mi?

sınava giderken sadece bugün sitede yayınlanan giriş belgesinin çıktısını ve kimliği mi alıyoruz yanımıza?

en son 2007'de sınava girdiğim için tüm bunlar muamma bana. cevaplayacak olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler!

not: erkeğim. hani şort, kapri falan şey olmasın.

 
hiçbir şey götüremiyosun. şort kapriyle girmede bir sıkıntı olmaz bence ama abartma :)


  • paintov  (12.05.16 23:51:16) 
1- giyebilirsin
2- takamazsın
3- kalem silgi saat yasak su olur
4- evet
5- başarılar
  • cekilmis gayfe  (12.05.16 23:51:24) 
tabi ki istediğini giyebilirsin. yanına alabileceğin şeyler giriş belgesinde yazıyor diye hatırlıyorum. kızların saçında tel toka bile istemiyorlar bırak küpeyi yüzüğü. sadece alyans izinli. onun dışında yanına giriş belgesi vs. ve etiketi çıkarılmış su alabilirsin sadece.


  • olutaklidi  (12.05.16 23:53:07) 
@e bana nick birakmamissiniz zalimler sadece okula baktım.

@paintov slip mayo falan olmaz diyorsun. :D

@cekilmiş gayfe teşekkürler!

@olutaklidi sadece okula baktım. onların yazıldığını bilmiyordum, bir daha bakayım. gerçi gerek kalmadı da.

eskiden ösym eve içinde her şeyin yazılı olduğu kocaman zarflar gönderirdi sınava giriş belgesiyle beraber. iyice kompakt bir hale gelmiş her şey. (:
  • avianthem  (12.05.16 23:54:22 ~ 23:55:44) 
@e bana nick birakmamissiniz zalimler heyecan yok ya pek. gk-gy ve eğitimde pek parlak değilim ama alanda hedefim 40-45, hatta 45+. alana güveniyorum biraz.

ilk iki sınava biraz formalite icabı gireceğim gibi bişey. kör topal, ne kotarabilirsem. o nedenle heyecansızım. alanda biraz daha heyecanlı olurum ama herhalde.
  • avianthem  (13.05.16 00:16:38 ~ 00:17:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.