[]

Yunanistan'a arabayla gitmek ve iphone için offline navigasyon

Yunanistan'a arabayla gitmeyi düşünüyoruz.

1) Araba için hangi belgeler gerekli? Yakın zamanda gitmiş olan var mı?
İnternetteki bilgiler çelişkili. Bir çok belgeden bahsediliyor, ancak gidenlerin yazdıklarında bunların bir kısmına gerek olmadığı yazıyor. O yüzden varsa yakın zamanda gitmiş olan, veya yakınında gitmiş olan yardımcı olabilirse sevinirim.

Merak ettiğim konu yalnızca araba için olan belgeler. Sürücü için olan ehliyet kısmını sormuyorum.

2) yine aynı gezi için iphone'da kullanmalık offline (interneti kullanmayan) navigasyon programı (iphone için) arıyorum. Ücretli veya ücretsiz olabilir. Sygic kullanan var mı? Avrupa için iyi yorumlar var ama Türkiye için sıkıntılı yazanlar var.
Yunanistan için kullanıp memnun kaldığınız program var mı?

Teşekkürler.

 
MErhaba.
Google maps'i sectiginiz bolgenin haritasini download edip offline kullanabiliyorsunuz, yurtdisinda arabayla gezerken denedim, it works.
Bir here maps diye bir uygulama var, o da offline calisabiliyor kullanacaginiz bolgenin haritasini download ederseniz.
  • stavro  (12.05.16 21:11:32 ~ 21:11:47) 
Google maps offline haritalar +1

Araba icin yesil sigorta gerekiyor benim bildigim sadece.
  • kuehles blondes  (12.05.16 21:14:15) 
sygic
here

  • sutlu nescafe  (12.05.16 21:15:09) 
Here drive sizin isinizi görecektir.


  • adamin sifirla carpilmis hali  (12.05.16 21:30:07) 
merhaba,

offline harita here çok iyi, yunanistan haritasını indirirsen offline kullanabilirsin.

Yunanistana araç ile giriş için;

1-Yeni çipli ehliyet(eğer yoksa turingten 415 liraya 1 sene geçerli belge alabilirsin)
2-araç için yeşil sigorta (turing sayfasında fiyatlar ile bilgi var, bir çok sigorta firması yeşil sigorta poliçesi kesebiliyor)
3-araç üzerinize değilse araç sahibinden vekaletname


özellikle ctesi günleri sınır kalabalık oluyor 8 den önce sınır kapısında olmak lazım.
  • prezarlatif  (12.05.16 22:21:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.