[]

Vücut Geliştirme ve Çiğ Köfte

Bilgi#1: Özellikle bulking döneminde carb tüketimimizi arttırıyoruz.
Bilgi#2: Bulgur iyi bir karbonhidrat kaynağı, bol tüketiyoruz.
Bilgi#3: Çiğ köfte dürümün %90'ı bulgurdan oluşuyor.

Düz mantık sonucu çiğ köfte dürüm bulking dönemindeki sporcular için sağlam bir besin kaynağıdır sonucuna ulaşıyorum. Ne derece yanlış bu?

 
bir kere lavaştan kaybeder. ikinci olarak hazırlarda saçma sapan içerikler mevcut olabiliyormuş ama yemediğim için bilmiyorum. Ev yapımı gerçek et içeren çiğ köfteyi marulla yersen -abartmadan tabi- iyi bir besin kaynağıdır diyebilirim.


  • candanag  (12.05.16 16:51:39) 
Çiğköfte dediğin şeyin içinde salça türleri var, salçaların içinde bir ton koruyucu kimyasal var, kalitesiz sıvı yağlar (ayçiçek yağı) var eşek yüküyle tuz var. Sence bunlar uygun mu? Yani içinde bulgur olunca problem çözülmüş mü oluyor? Bence olmuyor. Her şey makroya uygun yaşamak değildir, makroların içeriği de çok önemli.


  • angelus  (12.05.16 17:09:01) 
Kendin yaparsan iyidir dışardan alıyorsan hiç bulaşma.
Ayrıca dışarıdakiler çiğ köfte değil. Sadece adı çiğ köfte. İçinde et yoksa çiğ köfte olmaz. Son olarak orjinal çiğköfteye sıvı yağda konulmaz.

  • poseidon1  (12.05.16 17:45:10 ~ 17:46:42) 
Çöp gıda ile bulk yaparsan şişmanlarsın uzun vadede.


  • arnold schwarzeneger  (13.05.16 10:40:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.