[]

Sakız Adası Tavsiyeleri

Merhaba,

Sakız Adası'nda bir otel ayırttım, arabayla merkez şehir Chios Town denen yere 15 dakika. Dert değil...

Tam merkezde bir otel daha var, 45 euro daha pahalıya geliyor toplam konaklama. Bunu içki açısından düşünüyorum. Yollar çok iyi durumda değil sonuçta adada. İçkili araba kullanmak da istemem her halükarda.

Fakat dönüyor dolaşıyorum, sonuçta başka başka köylerde çok güzel tavernalar varmış, oralara da gitmek isteyeceğim. Ya uzoyu az içeceğim, ya da bir çözüm buldurun.

Merkezde kalıp, akşam yemeklerini hep orada mı yesek? Böylece yemekten arabayla dönmesek mi? Ama cidden öbür köylerdeki tavernaların hatrı kalır. Gündüz şehir köy gezileri ve plajlara rahat ulaşım için araba mutlaka kiralamak istiyoruz, akşam yemeklere taksiyle mi gidip gelsek ya da, çok pahalı mıdır?

 
yunanistan'da taksi çok ucuz. adalarda farklı tarife olduğunu sanmıyorum. taksi de kullanabilirsin. hatta bir taksiciden numarasını al onunla çalış sürekli.


  • cekilmis gayfe  (12.05.16 12:55:59) 
Taksici numarasi almak +1

Ya da sürekli ayni yerde kalmak yerine spontan kalabilirsiniz. O gün x köyündeyseniz orada yatarsiniz mesela.
  • kuehles blondes  (12.05.16 13:09:22) 
Bayramda gidiyoruz ve burası adeta Türkiye gibi, bayram yoğunluğu yaşıyor ada resmen. Şu anki oteli bile zar zor bulduk. Spontanlık şu an ters tepip, arabada yatmaya varabilir. :) Gerçi internet sitelerinde olmayan oteller/pansiyonlar vardır belki?


  • bi mekan  (12.05.16 13:13:38 ~ 13:14:13) 
yollar kötü sakız'da, içkili kafayla o yollarda hem de gece vakti araba kullanmak akıl işi değil. o kadar gitmişken değişik yerleri denememek saçmalık olur o yüzden taksi +1


  • in vino veritas  (12.05.16 13:31:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.