[]

Bisiklet boyatmak

Profesyonel şekilde bisiklet boyayan bir yer biliyor musunuz?
Sanayide araç boyası yapan yerler yapabiliyor fakat konuştuklarım ya yapmak istemiyor, ya uçuk fiyatlar istiyor ya da bisikleti kendin sökeceksin, boyasını kendin sökeceksin vs. diyor. Ayrıca bisikletten de anlamıyorlar. Şöyle jantları söküp gönderdiğimizde halledip geri gönderen bir yer olsa şahane olmaz mı?



 
kadıköy anadolu lisesi'nin biraz aşağısında köşede sağda bir abi var. görüyorum söküyor, boyuyor filan bişeyler yapıyor. ben bizzat bişey yaptırmadım ama bisikletle alakalı.


  • tepedeki psychedelic adam  (12.05.16 12:40:55) 
bisikleti sökme konusunda haklılar. bisikletin demontesi diğer araçlara benzemiyor, püf noktaları ve kendine has aletleri var.

bisikleti komple sök. orta göbeğin içini gazete vs ile doldur ki kumlamada göbek yuvası zarar görmesin. anlattığım şekilde götürürsen boyarlar ve uçuk fiyatlar da vermezler.

manuel kumlama yapan yerlere götürürsen onlar hem boya sökme işlemini kusursuz yapar hem de sana boyatabileceğin bir adres verirler boyamasalar bile.
  • alm est  (12.05.16 12:49:19 ~ 12:49:55) 
esatta bir bisikletci motorcu vardi, onlara sorsaniz kesin bilirler, bir de bahceli'de delta bisiklet vardi. yani ilk sizin basiniza gelmis olamaz bu durum.


  • mavicorap  (12.05.16 12:49:36) 
Avuç taşlamaya kum zımpara tak, mevcut boyayı bir güzel temizle. Sonra elektrostatik boya yapan bi yere götur boyasın versin sana.


  • babilbaligi  (12.05.16 12:57:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.