[]

Ankara'da özel bir gün nasıl kutlanır?

18 Mayıs'ta eşimin doğumgünü yeni evlendik ve Ankara'ya taşındık dolayısıyla şehri pek bilmiyorum. Bir hediye alıcam ama sonrasında ne yapabilirim nereye götürebilirim değişik ambiyansı olan mekan önerileriniz ya da başka fikirleriniz var mı. doğumgünü sahibi er kişisi.

teşekkürler


 
Tunalının biraz yukarısında (GOP diye geçer), quick china vardır. oranın ambiyansı güzeldir. Bahçede yiyebilirsiniz. Ağaçlar altında falan çok güzel bahçesi var. sonra yemekten sonra gaga manjeroya gidebilirsiniz filistin caddesi üzerinde. orası da modern sabahlar ekibinin mekanı. güzel, nezih bi yer.
adresleri google dan bulabilirsin.

  • interview with the vampire  (12.05.16 09:24:51) 
rezervasyon gerekiyor mu quick china için?


  • comeon  (12.05.16 09:30:19) 
evet gerekiyor
her iki yeri de arayın. güzel masalar için yani :)

  • interview with the vampire  (12.05.16 09:32:02 ~ 09:32:23) 
sanırım ismi üstad olan bir yer var, nerede olduğunu bilmiyorum ama arkadaş götürmüştü, çok hoş yerdi.


  • whoosie  (12.05.16 09:32:11) 
Abi Çin'i mini Boşver. Şöyle güzel bi tandır kebabı yapan mekan bul. Offfff acayip canım çekti. Yengenin doğum günü kutlu olsun. :)


  • thelestbearbender  (12.05.16 10:09:04) 
Şöyle bir şey yapabilirsiniz:

www.ifperformance.com

Doğum gününüzden en az bir gün önce (0312) 94189506 no’lu telefondan sizinle beraber gelecek kişi sayısını (Kişi sayısında kadın-erkek dengesine dikkat edilecektir) bildirerek rezervasyon yapılması şartı ile doğum gününüzde pastanız ve içecekleriniz If Performance Hall’den…

Doğum gününüz herhangi bir Perşembe konserine denk geliyor ise sadece doğum günü sahibi konsere ücretsiz bir şekilde giriş yapabilir. Diğer günlerdeki etkinliklerde doğum günü grubu ücretsiz giriş yapabilecektir.

Rezervasyonunuz saat 23:00’e kadar geçerli olacak.

Doğum gününüzün doğruluğu kimlik ibrazınız ile teyit edilecek.
  • birşeylersoracağım  (12.05.16 11:12:42) 
Okuyamadım. Durumum yoktu.


  • thelestbearbender  (12.05.16 11:21:52) 
  • kayranin kedisi  (12.05.16 11:35:45) 
Gölbaşında şovalye ya da köşk'te mis gibi rakı balık yapabilirsiniz. Klasiktir ama başarılıdır.


  • babilbaligi  (12.05.16 13:04:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.