[]

Kim kardashian denen kisi

Simdi bu kisi niye unlu, neyiyle unlu, vasfi nedir diye sordugumda seks kasetiyle unlu oldu dediler. Sanirim unlu munlu degilken bir gun seks kasedi cikip internette yayilmis, ondan sonra adindan soz edilir olmus o gun bu gundur.

Simdi anlamadigim bir sey var, bir insan seks kasediyle nasil unlu olur? Yani birinin seks kadinin yayilmasi icin zaten unlu bir olmasi gerekmez mi? Herhangi birinin seks kasedi nasil ve neden dunyaya yayilir ki?
Benim seks kasedim olsa kim takar benim seks kasedimi mesela? Kim neden benim seks kasedimi merak etsin? Unlu olmayan bir kisinin seks kasedi ne sifatla yayiliyor?
Ben bu kadinin neden unlu oldugunu hala anlayamadim. Nasil unlu oldu da seks kasedi yayildi ki?

 
tam da benim cevabını aradığım soru.


  • what the fcuk is a kardashian?  (11.05.16 23:41:00) 
öyle bir göt kimde olsa ünlü olurdu. bu arada kasette kendini bafileyen ray j idi o yüzden de gündem oldu. oradan aldı yürüdü. sonra da reggie bush var futbolcu onun sevgilisi oldu. popisi daha da arttı.


  • cekilmis gayfe  (11.05.16 23:41:57) 
Ray kim?
Buyuk popolu porno starlari var, o zaman onlar neden populer degil?
Ben hala anlamadi bu kadin nasil oldu unlu.

Edit: Sarkici soz yazariymis baktim.
  • stavro  (11.05.16 23:44:27 ~ 23:46:07) 
ray j'nin yüzünden popüler oldu. bizde de manken gamze'nin kasedi çıkınca oğlan meşhur olmuştu ya. şimdi nerelerde bilinmiyor.


  • gotic  (11.05.16 23:45:01) 
bu kadının babası zamanında amerikada baya gündem yaratmış bir davada (bkz: o. j. simpson) avukatlık falan yapınca ün kazanmış. buralardan bakın şimdi size götümü gösteriyorum, ne acayip değil mi noktasına nasıl gelindi bilmiyorum ama anladığım kadarıyla kardashian ismi bu dava muhabbetinde duyulmuş.


  • naberabi  (11.05.16 23:45:54 ~ 23:46:21) 
cukka sağlam, popo sağlam. ünlü olmak için gayet yeterli. bence kime dövdürdüğünün fazla önemi yok.


  • cemiyetin unlu simasi  (11.05.16 23:46:04) 
ismini vermek istemediğim rezil rüsva belediy4 başkanı gibi. Sevmeyenler laf atanlar sebebiyle de yükseldiler. habire dizilerde bu posttaki gibi ünlü değil ki tarzı lafları geçti, güya laf sokuyorlar.

Al şimdi 40 50 mily0mn takipçi, o işe yaramaz belediyebaşkanı gibi.

Burda bunları yazmam bile ünlerine ün katıyor sdfgb
  • Cursed Chico  (11.05.16 23:48:11) 
Hülya avşar, burcu esmersoy türkiyede neden ünlüyse o da o yüzden ünlü işte. Hiçbir vasfı yok ama celebrity. Bu kadar basit.


  • brotha  (11.05.16 23:58:49) 
@naber'e ek, üvey babası da kadın oldu bu arada.


  • manuel mandalina  (11.05.16 23:59:12) 
@mavijojobatanecigi
Aradigim cevap buydu iste. Nasil unlu oldu sorusuna "kaset" diyor herkes. Kasetin yayilmasi icin de unlu olman lazim zaten:)
Parayla zorla unlu yapmis kendini anlasilan. Paris hilton gibi.
  • stavro  (12.05.16 00:03:17) 
yillar, yillar önceydi 90larin sonu gibi sanirim. bir tv kanalinda, ülkemizde bazı ünlülerin aslinda olmak icin buna benzer kimlerle beraber olmalari gerektigi (isim falan vermiyor) vb. baska neler yapmalari gerektigini anlatiyordu. az cok hatirliyorum bunu.
tabi yasi 30u gecen biri olarak 90lar ile simdiki yayimlanan programlar arasinda çok çok farklar var. rtük bunda etkili sanirim. yani yayın filtreleme olayi simdi çok cok sıkı.

  • 1adam  (12.05.16 00:05:57) 
@manuel mandalina, babası geçen sene kadın oldu KK'nin popülaritesinin onla alakası yok. Hatta o adamın kadın olmasının bu kadar konuşulması bile Kim K'nin kendi popülaritesinden kaynaklı.

Kim, Paris hiltonun yancısıydı, sonra uzun yıllar 0 beden kadınlar tarafından parsellenmiş bayık amerikan popüler kültürüne dev poposuyla yeni bir soluk getirerek popülerleşti, seks kasedi, reality showu, marketingi falan derken ailecek yürüyüp gittiler.
  • ambrosia  (12.05.16 00:06:20) 
kadın kasetten önce de ünlüydü
sağlam bi ailesi var. bronx'lu kenar dilberi muamelesi yapmışsın hatuna :P
tr'de ceylan çapa var misal yeni kuşakta, çok popüler, çünkü ailesi sağlam.
bir de gerek paris'te gerek kim'de kendini pazarlama yeteneği zirve yapmış. başkası yapsa ahlaksızlık olan şeyler onlar yapınca popülerlik sebebi. bu bakımdan hülya avşar gibiler.
  • niye ama  (12.05.16 00:09:10) 
yeminle 2 gundur bunu merak ediyordum, hatta dun google'da arattim kardashians diye. cahil diye dalga gecerler diye burada sormaya cekindim. iyi ki sordun ya. su an aydinlanma yasiyorum.asdasdasf


  • letheavendangered  (12.05.16 00:21:18) 
medya camasinda adin iyi veya kotu olarak cikmis, artik kimse bunu onemsemiyor. Onemli olan adinin duyulmasi. Birisinin roportajini da kabul edip, farkli konular hakkinda da konusabiliyorsan gerisi geliyor. Insanlar o ilk kotu imaji hemen unutuyor.

Insanlar ilk olarak TV'de hissizlesmeye baslasi. Simdi internet oyle bir hale geldi ki yasantimizin da icinde cinsel tercihler vs. falan kimseye garip gelmiyor. Yasayan zombiler olduk.
  • evimin paspasi  (12.05.16 00:26:08) 
ray j'den sonra reggie bush ile şu fotoları acayip gündem olmuştu amerike'de collegecandy.files.wordpress.com

reci buş dediğim adam caner-asena gibi bişi türkiye şartlarında. alpay-cansel de olabilir :)
  • cekilmis gayfe  (12.05.16 00:32:59) 
  • sayns  (12.05.16 00:35:04) 
paris hilton un asistanlığını yaparken dikkat çekmiş daha sonra seks kasetiyle iyice ünlü olmuş. amerikan arsızlığıyla reality show da yapmışlar. paçozluklarıyla dikkat çeken eli yüzü düzgün 3 kız kardeşlerdi başta. kız kavgası vs izlemek iyi geliyor millete.
bir de annesi kris in efsana bir açıklaması var. annesi olarak seks kaseti olayına şok oldum ama manejeri olarak oo ne daha fazla iş yapacağız dedim.
bu kadın resmen kurt ve tüm kızlarına acaip yollar çizip popüler yapmış. kadın marka yönetmeyi biliyor. adamlar paçozlukla ünlü olup balmain kankası oldular. sosyal medya yzünden herkes bunlara yaltaklanır oldu.
  • fasulyek  (12.05.16 00:37:26) 
belki cevap verilmiştir de okumadım.
babası o j simpson ın arkadaşı ve avukatlığını yapıyor. bu adam da amerikada çok ünlü bi futbolcu. bu aileyi kimse tanımazken ünlü oluyorlar bu davadan sonra
dizisi de var izlemek istersen;
(bkz: american crime story )
  • durbikonusucaz  (12.05.16 00:53:50) 
paris hilton'un dolabını falan düzenliyordu zamanında, riyalıti şov tarzı şeylerde paris bunu tersliyordu falan. öyle öyle televizyonda göründü bol bol, sonra seks kasedi varmış onu da şimdi gördüm. aile de değişik olunca alıp yürüdü ama akıllı çalıştı bence.


  • freya  (12.05.16 11:15:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.