[]

Telefonla konuşmak çok sıkıcı değil mi?

Telefonum çaldığı anda içimden off nerden çıktı şimdi yhaa diye geçirmeme sebebiyet veriyor bu durum. Şahsen yüzyüzede çenem durmazken telefonla konuşmaktan (buna whatsapp da dahil) neden nefret ediyorum bilmiyorum; ama çok sıkılıyorum konuşurken bu kesin. sizde de var mı bu olay?




 
Mesele telefon degil. karsindaki kisinin senin yaninda olan kiymeti olabilir mi?


  • 1adam  (11.05.16 19:46:15) 
@1adam yok en sevdiğim arkadaşlarımda bile böyle oluyor, dediğim gibi yüz yüzeykense çenem durmaz ama telefonda konuşamıyorum olmuyo.


  • arkburak  (11.05.16 19:47:33) 
var, ben de nefret ediyorum, bildiğin rahatsız hissediyorum baya baya. muhtemelen 3 sene çağrı merkezinde çalışmamın katkısı olmuştur ama ondan önce de hiç hoşuma gitmiyordu. sohbet etmeyi severim ama telefonun o gecikmesinden ötürü sohbet de edilmiyor.


  • baba jo  (11.05.16 19:48:28) 
hıım. telefonun ayfon degil o zaman :)


  • 1adam  (11.05.16 19:48:31) 
aynı ben. tlf elimden dusmemesine ragmen bi de.


  • slalom  (11.05.16 19:49:33) 
Genelde hep boyleyimdir, yalandan muhabbeti hic sevmiyorum.


  • cabiday  (11.05.16 19:50:18) 
bende senin gibiyim, arayan kişiyle buluştuğumsa saatlerce konuşurum ama telefon edince konuşamıyorum, sanki mimiklerim olmayınca kendimi yeterince iyi ifade edemiyormusum gibi hissediyorum ve bu şekilde konuşmak istemiyorum.

eğer uzaktaki biriyse ve yakında görüşemeyeceksem hiç konuşmak istemiyorum sesini duymak beni daha çok üzüyor. göremiyorsun, dokunamıyorsun, kuru kuru bir ses peh, hiç sevmem.
  • kuzey li  (11.05.16 19:50:36) 
bir de konu bulucam diye kasılıyorum falan, hepten sıkıcı bir durum haline geliyor:)


  • arkburak  (11.05.16 19:51:54) 
olur öyle, ben de vatsaptan yazışmayı telden konuşmayı sevmiyorum. yüz yüze olmayan iletişimden haz etmiyorum


  • ripolip  (11.05.16 19:57:00) 
Var, öyle böyle değil


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (11.05.16 19:58:53) 
Ben de genelde öyleyimdir. Çoğu kişi yargılıyor bu durumu çevremde ama artık onları da umursamayı bıraktım. Sürekli whatsapp'tan bık bık ne muhabbeti edilebilir ki? Acil bir şey oldu mu, ara sor, o durumda da yazmaya gerek yok bence. Eğer resim, yazı vs. bir şey göndereceksen, eyvallah yolla whatsapp'tan ama onun dışında çok saçma geliyor.2 dakikalık konuyu konuşmak resmen 1 saat. Bir de birbirini yanlış anlıyorsun, al başına bela, tam bir zaman kaybı. Konuşmakta ona keza. Yüz yüze muhabbetin yerini hiç bir şey tutmuyor. Eğer konuştuğunuz kişi ile ayrı şehirlerde yaşıyorsanız bir şekilde katlanılıyor. Ama aynı şehirde, telefonda muhabbet etmek kadar saçma bir şey yok bence. Yalnız değilsin. Sinirlendim resmen.


  • huzurolsun  (11.05.16 20:31:24) 
Aynı durumdayız. Mesaj yazmak zaten zulüm.


  • arnold schwarzeneger  (12.05.16 10:36:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.