[]

60 bin liraya hangi sıfır aracı almalı?

araçlardan pek anlamıyorum.
fordlar arasında
apps.ford.com.tr bu linkte 1.4l titanium manuel mi yoksa hemen altında 1.6 ti-vct powershift titanium donanım mı yoksa şu linkte apps.ford.com.tr focus 1.6 l ti-vct manuel trendx donanım mı?

kısacası 60k liraya 1.6 full powershift (otomatik?) fiesta mı yoksa 1.6 manuel trendx (en düşük donanım sanırım) focus mu?

powershift otomatik vites mi oluyor? anladığım o ekşi'den. bunların dışında astra limiti aşıyor, corsa'yı beğenmedim. renault istemiyorum. fakat her yerde yetkili servisi, parçası vs. kolayca bulunabilecek bir şey de olsun istiyorum.

arabadan anlamıyorum o yüzden bu dediklerim ford için ne kadar mantıklı bilmiyorum.

 
fiesta yenileniyor bildiğim kadarıyla. almak için doğru zaman değil.


  • tescillimarka  (11.05.16 19:36:46) 
@tescillimarka

1. neden almak doğru değil? fiyatı fazla mı düşer satmak isteyince ''eski'nin? olayı nedir yani?
2. aynı kriterleri sağlayan ne alınabilir yerine? illaki bir araç alınacak ve ford'dan normalden birkaç bin daha ucuza alma olasılığı var. tanıdık durumları gibi bir şey. halen mi yanlış olur almak?
  • kisa bisey olsun istemistim  (11.05.16 19:43:25) 
fordda kararlı mısın hocam? değilsen corolla ile kafanı karıştırayım.


  • efendibeyimiz  (11.05.16 19:45:42) 
@efendibeyimiz

ya kesin olmadığı için soruyorum zaten. neden full fiesta'ya tercih edilebileceğine dair bir şeyler söyleyebilirsen sevinirim. karıştır yani kafamı. ha sedan düşünülmüyor biraz ufak olması lazım. corolla hb var mı öyle bir şey varsa anlat tabi. ya da yok yaa hatchback yoksa da anlat. sedan da olabilir niye olmasın.

powershift de otomatik değilmiş sanırım. otomatik bir şeyler var da vites değil tam.
  • kisa bisey olsun istemistim  (11.05.16 19:48:34 ~ 20:01:27) 
Trendx focus'u tercih ederim fiesta'ya göre ama full araç olsun diyorsan o paraya i20 öneririm. En az 3 yıl kasa da değiştirmeyecek.


  • himmet dayi  (11.05.16 19:56:22) 
Hocam Skoda Fabia ve Rapid Spaceback'e de bakın derim. Kaliteli arabalar.


  • edaddy  (11.05.16 20:39:36) 
arabadan anlamıyorum, şekli güzel diye focus alırdım.
gerçi o para benim olsaydı araba almaz 60 bin liraya 6 ayrı iş kurar her ay her birinden 60bin lira kazanırdım.

  • azizakin  (11.05.16 21:01:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.