[]

koltuk altında beyaz leke

sevgili ismail türütler,
koltuk altına ne kullandıysam kıyafetlerde beyaz leke yapıyor. bir süre sonra kalıcı oluyor bu beyazlıklar. deodorant, stick, roll ne sürdüysem kar etmedi. rexona invisible diyor mesela alakası yok, gayet visible. ne sürecem valla yıldım bu işten? kimse bir şey kullanmayıp pis pis kokuyor zaten, ben de mi öyle gezsem naapsam :)



 
deodorantı kıyafet içinden falan mı sıkıyosun? sıktıntan sonra bi üfle havalandır öyle giy kıyafeti bi de öyle dene


  • yuto  (11.05.16 15:17:41) 
duştan çıkınca sıkıyorum çıplakken :)


  • cekilmis gayfe  (11.05.16 15:47:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.