[]

Su gunlerde Abd vizesi..

Su siralar Abd musluman ulkelerden gelen basvurularin cogunu geri ceviriyormus. Hakiyle tr de sicak bakmadiklari ulkelerden.
Turist vizesine basvurulacak. Hali hazirda vizesi olan 3 arkadas var birlikte gidecegimiz, pasaport numaralarini basvuruda verebilecegim. Ayrica davetiye de alma sansimiz var.
Uzerime tapu falan yok. 28 yasinda bekarim.

Soru: Son 3 yil icinde cesitli schrngen ülkelerine giris cikislarim ve 2 schengen vizem var pasaportumda. Son 6-7 ay icinde 2 tane de vizesiz avr. ulkesine giris var. Daha once verilmis schengrnlerin Abd vizesi degerlendirilirken olumlu bir etkisi olur mu? Eger olumlu etkisi olacak degerlendirmeye, sansimi deneyebilirim.

Soru2: Davetiye alirsam suphe uyandırır, davetiye alana potansiyel gocmen gözüyle bakarlar diye duymuyorum, haksiz miyim? Adamin tanidigi var, oraya yerlesecek bu.. Avrupa ulkeleri davetiyeye sicak bakmiyor cunku, biliyorum.

Ret yersem bir daha gitmek pek mumkun olmayacak, ret yemiş olmak istemiyorum.

 
Çalışıyor musun? Çalışıyorsan fena olmayan bir gelirin var mı? Evetse, almaman için bir sebep yok bence.

Davetiye konusunda katılıyorum. Önümde abimin yanına gidicem diyen bir çocuğu reddettiler.
  • acan99670  (11.05.16 14:28:54) 
mesleğinle ilgili ücretsiz bir konferansa kaydol, düzenleyen kurumdan davet mektubu al. İş güç için gidiyoruz hesabı olsun.


  • babilbaligi  (11.05.16 14:29:22) 
Ozel sektor calisanim. Ama aldigim gercek ucreti gosteremiyorum. Dusuk gorunuyor. Schengen basburularinda bunu gostermistim.


  • stavro  (11.05.16 14:31:26) 
usa vizesi yeni aldık. grup olarak başvuruldu 1 kişi çok sağlam işi maaşı var, evi var, arabası var vs., bir kişi işsiz babasından maaşı var, diğeri de eşi ve çocuğu..
10 seneliği yapıştırdılar 3 gün sürdü.

işin komiği bütün bu belgelere bakmadılar bile. merhaba merhaba o kadar.
  • ozdek  (11.05.16 14:57:04) 
üzerine tapu yoksa işin zor moruk. şengenler hava civa abd vizesi için. uk, kanada, avustralya vizeleri olumlu etki yapar.


  • cekilmis gayfe  (11.05.16 14:57:40) 
Tapuya ne alaka yahu. Ben ve en az 7 8 arkadaşım tapu olmadan vize aldı. Düzenli gelirler var öyle çok da yüksek değil


  • oscar  (12.05.16 03:45:19) 
tapu şart diye bir şey yok. geçen hafta ben tapusuz mapusuz aldım. arkadaşım tapusunu gösterdiği halde alamadı. ben kadın, o erkek. muhtemelen erkeklerde kaçaklık potansiyelini daha yüksek görüyorlar. iş güç hesabı kafama yattı ama onun vize tipi de ayrı, kafa karıştırmasın? iyice bir öğrenmek lazım.

edit: arkadaşın daha önceden alınmış ama bitmiş UK ve Schengen vizeleri de vardı. :(
  • nıç  (16.05.16 12:05:37 ~ 12:07:18) 
@nıç
Erkeklerin kacak olma potasinsiyeli daha yuksek goruluyor orasi dogru. Erkegin yasi, egitim durumu ve bekar ya da evli olmasi da bu potansiyeli etkiliyor aslinda. Ornegin bekar erkegin potansiyeli daha yuksek.
Sizin arkadasin neden alamadigini ben de merak ettim dogrusu. Uk vizesi falan da varmis.
  • stavro  (16.05.16 12:22:18 ~ 12:25:11) 
vizeye gittiğimde turist vizesine gelen istisnasız herkese türkiye'de eviniz var mı diye sordular. alakasını siz hesap edin artık.


  • cekilmis gayfe  (16.05.16 13:14:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.