[]

Yüzdeki çiller geri gelir mi?

Taa iki sene önce burada sormuştum, "Body Shop'ın çay ağacı özlü serisini kullanmak istiyorum cilt lekelerim için ama çillerimi azaltmasından korkuyorum." diye. Herkes azaltmaz, çillerin gitmesi o kadar kolay değil dedi ben de güvendim başladım. Sadece temizleyicisini kullandım yaklaşık bir sene boyunca, günde bir kere. Ve ÇİLLERİM AZALDI. Tamamen yok olmadılar ama kullanmadan önce beş dakika güneş görsem elmacık kemiklerim çilden geçilmez oluyordu, şimdi birkaç tane anca var, o da belli olmuyor bile. Çok saçma bir soru biliyorum ama üzülüyorum be. :( Hiç mi geri gelmez bunlar?




 
Bırakırsan geri gelir belki :(


  • ambrosia  (10.05.16 23:40:44) 
Ben de öyle düşünmüştüm, bir senedir de kullanmıyorum ama yok bir gelişme. :(


  • love my way  (10.05.16 23:42:28) 
çillere dokunmayın yav. çok üzülüyorum. ):


  • avianthem  (10.05.16 23:44:20) 
çilli olmak bence gayet iyidir :D(kendimden biliyorum ) . cevap olarakta bırakınca gayet geri geliyolar hiç uğraşmayın öyle şeylerle bana sorarsanız.


  • orixim  (11.05.16 01:13:43) 
Çil olması gereken yerlere koruyucu sürmeyip doğrudan güneşe maruz bırakırsan geri gelirler bence.
Çok üzüldüm geçmiş olsun:/

  • megalomaniac  (11.05.16 01:22:40) 
@avianthem, soruda açıkladığım gibi kasten yapmadım zaten, hatta özellikle önceden sordum soruşturdum. İnan ben daha çok üzülüyorum şu an.
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Özellikle tiye almadığınız için teşekkür ederim, çil mühim. :(

  • love my way  (11.05.16 01:46:18) 
cilt lekeleriniz geçti mi peki geççtiyse biz de kullanalım.


  • adivar  (11.05.16 09:00:38) 
gelir. ben de çillerin görüntüsünü silebilmek için bir ürün kullanmıştım ve epey silikleşmişlerdi ama geri geldiler. güneşte biraz vakit geçirmek yeterli.


  • almost headless  (11.05.16 09:39:37) 
@adivar Evet, çillerimin yanında cilt lekelerimde de soluklaşma oldu. Ayrıca yağlı cilt ve sivilceler için de güzel bir ürün. Ama ben sadece temizleyicisini kullandım bir yıl boyunca her gün, daha hızlı etki etmesi için aynı serinin gece serumu v.s. var. Seriyi araştırdığımda onu da çok öneriyorlardı.
@almost headless Bende de işe yarar mı bilmiyorum ama ihtimali bile mutlu etti, çok teşekkür ederim. Her gün güneşleneceğim sanırım bu yaz. :)

  • love my way  (11.05.16 15:28:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.