[]

Ramsay Bolton

Bu abiyi seven bi ben miyim yoksa var mı başkası? Manyaklığı bi tarafa ama bana böyle bi sevimli ve komik geliyor. Ne diyorsunuz?




 
evet komik. sesi falan tam troll hatta. önce trollüyor sonra ciddiye bağlıyor mizacı bu. ama bu şerefsiz evladı olduğunu değiştirmiyor. jon sikecek onu bak gör.


  • freetakilir  (10.05.16 22:47:36 ~ 22:47:47) 
bilmem, ben sevmem mesela. babasını da sevmezdim.


  • olutaklidi  (10.05.16 22:49:02) 
Ne yapacagi kestirilmedigi icin izlemesi keyifli. Siradan bir kotu karakter degil, psikopatligini seviyorum.
Umarim ölür ama degisik ölsün, bi kilic darbesiyle falan olmesin yazik olur. Gerci G.r.r. Martin amcamiz boyle onemli kotuleri guzel olduruyo zaten, hadi inş.

  • innerbliss  (10.05.16 22:52:20) 
İnsallah jon snow gebertir. Ne yapacağı belli değil sadece bu yönden izlemesi keyifli .


  • cabiday  (10.05.16 22:53:17) 
harbi troll ya, ben seviyorum ama gıcıkta oluyorum. ama cofriye daha çok gıcık olurdum, o saf pislikti.

bu daha bi pragmatist. cofriden de zeki, stratejik hareket ediyo.
  • kurnaz  (10.05.16 22:58:14) 
ben seviyorum da iste bunlari toplum icinde dillendiremiyorsun kolay kolay. got izledigim donemde sahnelerinde en cok eglendigim karakterdi. hayvan oglu hayvanlar 10 senede bir yeni sezon cektigi icin artik izleyesim gelmiyor pek. sosis reyiz galp ben


  • der meister  (10.05.16 23:00:15) 
bu değil de bunun sevgilisi taş idi. myranda. eş durumundan severim yani eheh.

ayrıca bu üvey kardeşini öldürtünce "ooov psikopat", fatih öldürünce "kardeş katli vaciptir"!!!
  • sutsuz kahve  (10.05.16 23:01:19 ~ 23:02:13) 
Şu red nose day videosunda şebeklik derecesinde sevimli ve muzipti. Onu öyle görünce, bir de Ramsay Bolton'ı düşününce, 'Ne iyi rol yapıyormuş hakkaten' diyesi geliyor insanın. Hatta Ramsay Bolton kötülükten gülerken aklıma oyunucunun suratı geliyor 'Ehehehe' diye gülesim bile geliyor. Tokat atma isteği yaratacak kadar sevimli. Yoksa adamın yüzü şebelek olmasa Ramsay'i babası bile sevmesin zaten.


  • aychovsky  (10.05.16 23:02:18 ~ 23:40:53) 
@der meister ben de geçen bi topluluk içinde dillendirdim bu sevgimi, insanlar evde buzhanem varmış da çengellere asılı adamlara işkence ediyormuşum gibi baktılar. Utandım.

Seviyorum ama, çok muzır bir insan gibi bence.
  • buff  (10.05.16 23:03:21) 
ben de çok seviyorum bu herifi. böyle sakin sakin şirin şirin konuşarak yapıyor psikopatlıklarını izlemesi epey keyifli oluyor. böylesi gerçek hayatta karşıma çıksın istemem tabii ama daha uzunca bir süre dizide bu adamı görmek istiyorum.


  • köstebek kurabiye  (10.05.16 23:21:46) 
Ben hiç sevmiyorum gebersin pezevenk


  • ambrosia  (10.05.16 23:39:54) 
@buff, hem öyle hem de çoğu kişinin ondan nefret etmesine neden olan şeyleri ben kısmen haklı buluyorum. theon denen cehapeli olsun, sansa denen ağlak karı olsun bunlar insanlıktan anlamaz. vereceksin odunu. reyiz adeta hislerime tercüman oluyor, geleceğe ümitle bakmamı sağlıyor.

hatta sanırım şimdi 6'ncı sezona başlayacağım sayende. bakayım bunda bir şeyler çeviriyor mu. ama işte unuttuk yani 5'inci sezonu kaç yaşındayken izledim hatırlayamıyorum bile, allah belasını versin böyle işin. türk dizisi gibi her hafta 4 saat vermeyin eyvallah ama yani bu nedir yahu. dizi-film sektörüne de bir ramsay bolton lazım.
  • der meister  (10.05.16 23:49:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.