[]

windows 10

win10'a geçeyim mi? hakkındaki yorumlar pek iç açıcı değil. geçen hafta win 8.1 kurdum, sağ altta çıkan "windowsu etkinleştir" yazısı deli etti. bir de temmuza kadar ücretsizmiş win 10. ne dersiniz ?




 
geçme


  • she was my baby  (10.05.16 22:41:25) 
8 kkullanıyorsan geç, 7 kullanıyorsan geçme diyorlar


  • sutlu nescafe  (10.05.16 22:43:11) 
8 nedir ya tahammül edemiyorum. bekleme bence.


  • olutaklidi  (10.05.16 22:45:55) 
geç


  • ucan spagetticanavari  (10.05.16 22:51:46) 
elini korkak alıştırma geç


  • dog day afternoon  (10.05.16 23:27:41) 
ucretsizmi gercekten


  • bnmzz  (10.05.16 23:56:48) 
kesinlikle geç ama oyunlarda ve tam ekran uygulamalarda hala çözülememiş bir siyah ekran sorunu var ve çoğu kullanıcı bu sorunu yaşıyor... yeni gelecek büyük güncelleme ile çözüleceği söyleniyor..

oyundayken alt + tab veya ctrl + alt + del uygulandığında siyah ekran oluşabiliyor ve bilgisayar kitleniyor.. yeniden başlatmadan çözmek imkansız..

aynı şekilde bazı oyunlardan çıkarken siyah ekran oluşabiliyor ve bilgisayar kitleniyor.. yeniden başlatmadan çözmek yine imkansız..

bazı rus siteleri var.. windows 7 pro keyini 397.96 ruble ( 16 - 17 tl ) karşılığında alabiliyorsun.. ardından yükseltme işlemini başlatırsın.. korsandan veya etkinleştirilmemiş windows'tan yükseltme yapılıyor mu onu bilmiyorum.. bahsettiğim siteden yandex.money ru ile windows 7 pro keyi alarak yükseltme işlemimi tamamladım..

@ucan spagetticanavari teşekkürler..
  • synche  (11.05.16 00:07:06 ~ 00:43:32) 
@synche bilmiyorum dediğin noktayı belirteyim bari. korsan 7'den 3 sistem yükselttim 10'a. üçünü de yükseltme sonrası sıfırlayıp temiz kurulum yaptım. hatta ikisinde ssd ile tamamen sıfırdan yükleme yaptım lisansta sorun yok. internete bağlandığı anda microsoft onay veriyor aktifleşiyor. orjinal olarak görünüyor. ha adamlar bu korsandan geçti diye sisteminde not almış mıdır bilmem. ileride sorun olur mu bilemem ama 2 yıla yakındır windows 10 yayınlandığı günden beri kullanıyorum korsandan yükseltme ile. sıkıntı yok.


  • ucan spagetticanavari  (11.05.16 00:25:24) 
Windows 8 garabetinden sonra cok memnun kaldim. Edge i dahi cok begendim. Ben cok memnunum bu gecisten acikcasi. 7 den gecmek icin elzem bir sebel sunamam. Ancak onun icin de sunu soyleyebilirim yakinda microsoft destegi ceker ya da cekmistir bilemedim. Sistemi guncellemek iyidir. Donanimi eski bi win7in varsa bulasmasan da birsey kaybetmezsin.


  • allah yazdiysa bozsun  (11.05.16 00:55:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.