[]

kpss netlerim gittikçe düşüyor

kafayı yiyeceğim lan.

kpss'de gk-gy'de 65-70, eğitim bilimleri'nde de 55-60 civarlarındaydım. bu netler yeterince leş zaten, o ayrı konu. daha da kötüsü, sınav yaklaştıkça bu rakamlar da iyice düşmeye başladı. ilk başlarda "artırırım ya netleri." derken gk-gy'de 60'ı, eğitim bilimleri'nde de 50'yi göremez oldum. son 4 denemede falan dibin dibini gördüm.

boşuna mı çalıştım lan ben 6 ay boyunca?

 
denemeler okey de sınavın nasıl geçeceği çıkacak sorulara paralel olarak tamamen şans işi. denemelere takılma, bozma moralini, eksiklerine biraz daha bak.


  • manuel mandalina  (10.05.16 22:04:31) 
Düşmesi gayet normal. Oluyor böyle dönemler ders çalışırken. Bir de hatalı sorularındaki hatalara dikkat et ve nerede hata yaptığını bul. Benim tarih kısmında 11 yanlış yaptığım deneme olmuştur sınavda ise 3 tane yaptım. Çıkış ve yükselişler gayet normal olup canını sıkmaya değmez. Bu arada hergün deneme çözmeni önerim basit, zor fark etmez. Eğitim bilimlerindeyse ne ölçtüklerini hiç anlamıyorum. Bilgi desen değil yorum desen değil. Sorular o kadar ilginç hale geldi ki.


  • cemallamec  (10.05.16 22:07:42) 
Oha duyuruyu ben actim sandim. Ayni durum bende de var, gerizekali oldugumu dusunmeye baslamistim. Yalniz olmadigimi duymak sevindirdi.


  • red g  (10.05.16 22:22:32) 
ben bir defa denemeye girmiştim ve 55-60 gibi bir puan almıştım. sanırım her iki sınavın ortalamasıydı. bir daha da girmedim. az ve öz disiplinli bir şekilde çalıştım. yapabilirim, dedim. sınavdan 87 aldım. moralini denemelerle bozma.düzenli bir şekilde çalış. sınav anındaki güven duygusu performansı çok çok etkiliyor.


  • gijilti  (11.05.16 00:08:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.