[]

french press aldım, şimdi napıcam

kahhve.com şundan aldım umarım iyidir. ilk olduğu için acemiyim sorularım olacak.

1. ilk kullanımdan önce yıkayayım mı?

2. kahveyi nerden çektireyim? tchibo iyi mi?

3. çok sert olmayan kahve öneriniz var mı?

4. her aldığımda kaç gr. çektireyim? 100 gr. 1 hafta yeter gibi. sınırı nedir bunun? 1 ayda falan tadı bozuluyordur heralde?

özellikle 3. soruyu merak ediyorum.

 
1. yıka

2. bence migros'larda satılan çekilmiş kahvelerden satın al. özellikle segafredo'yu öneririm.

3. 2'de cevabını verdim.

4. ben segafredo kullanıyorum çok memnunum. bozulmaması için klips satın al ya da cam kavanozda muhafaza et.
  • elektr10  (10.05.16 18:25:18) 
1- yıka.

2- artık herkes kahve duayeni olduğu için kahveyi nereden alayım? sorusu için farklı fikirler duyman mümkün. deneyerek en iyi kararı sen ver. 3. nesil kahvecileri tercih edebilirsin.

3- guatemala ( alacağın yere sorarsan yardımcı olacaklardır).

4- ne kadar içtiğine bağlı olarak değişir. kısa sürede tüketeceğin kadar çektirmen iyidir. 100 güzel rakam ama kendin çekirdek alıp ögütürsen daha da güzel olur.
  • kafadanbacakli  (10.05.16 20:12:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.