[]

intikam - borç meselesi

gencler selam,

hos olmayan bi duyuruyla karsınızdayım ama feci ayar oldum. bu defa pislik yapma sırası bende. bi akrabam aracılıgıyla birine bi mal sattım. 1 yıl oluyor. paranın yarısını verdi yarısını inatla vermiyor. buyuk bi para degil. defalarca aradım, guzellikle soyledim bak durumun yoksa sorun degil falan. kendi iş yeri var, ona göre kucuk bi para zaten. adam inatla paramı vermiyor ve inatla yalan soyluyor, tamam bugun yolluyorum su gun aradım ulasamadım. bini bir para yani, surekli yalan soyluyor. bıktım. paramı buna bırakmak istemyorum cunku o aracı olan akraba da bana ciddi bi kazık attı, onun hırsı da var zaten. hatta o yavsak bile soylemiş olabilir ödemeyi yapma diye.
şimdi bu adama ultimatom cektim parayı su vakte kadar odemezsen işi baska boyuta tasıyorum diye. işyerini biliyorum. amacım kimseye fiziksel zarar vermek degil, borcu miktarıca maddi zarar ya da rezillik cıkarmak istiyorum. ama basım belaya girmesin de istiyorum. adamın herhangi bi etik degeri yok gibi, yani işyerinde cıkaracagım bi rezillik fazla koymaz gibi. aslında maddi zarar da vermek istemiyorum, gunahından korkuyorum ama asırı bunalttı beni, cok fena bilendim. bi de nişanlısı var. veriler bunlar, ben bu yavsaga naapayım?

 
Maddi zarar yerine mahkemeye vereceğim desen daha iyi değil mi?


  • peggy  (10.05.16 18:11:27) 
işyerine git de hır gür çıkarma. haklıyken haksız duruma düşersin.

senin o ültimatomuna karşılık herhangi bir şey dedi mi?
  • mahone  (10.05.16 18:12:55) 
@peggy, senet sepet yok ki. aracı yavsagın lafına guvendik.

@mahone, tehdit etme napcan vurdurucan mı diyo:) sana bi vurdurmak lazım dedim ama icimden dedim
  • galandar kostumu  (10.05.16 18:14:55) 
günah kardeşim yapma


  • Frederick Co  (10.05.16 18:17:25) 
Günah olan ne? Ben onu anlamadım. Adam borcunu ödemezken senim borcunu istemen mi? Bence hır gür çıkarmaya gerek yok, git iş yerine konuş. Birkaç arkadaşla git de gözü korksun ama tamamen konuşmaya dayalı. Vermezse hergün git. Bunalt adamı. Bi müddet sonra öder borcunu.


  • cemallamec  (10.05.16 18:20:17) 
@cemal, gunah olan maddi zarar vermek. borcu istemek degil zaten o dedigin asırı sabırlı hergun isteme durumunu son aylarda yaptım işlemiyor. en son atm'ye goktası dustu falan diyecekti yalanı kalmadı. olay guzelligi gecti zaten.


  • galandar kostumu  (10.05.16 18:24:40) 
en sevmediğim insan tipi anasını satayım. haksız duruma düşmeyecek şekilde bir şeyler yap bence. iki tinerciye 20 şer lira verip tüm camlarını indirtebilirsin mesela :)


  • hakim oynayin dedi  (10.05.16 18:25:21) 
facebook duvarına bu adam borcunu ödemiyor yaz.


  • cilekli krep  (10.05.16 18:29:18) 
Senet falan yoksa boşver, hiç uğraşma. Şimdi vur kır yapacaksın, aynısını o da sana yapacak büyük ihtimal, işler büyüyecek.

Ara ve konuş, güzel bir ders ver telefonda, büyüklük bende kalsın, bu para da sana sadakam olsun karşim de kapat.
  • peggy  (10.05.16 18:30:48) 
paranızı bırakmayın arkadaş kimseye lütfen ya. al mutlaka paranı bir şekilde. ben amcama 4 sene önce 2000 lira vermiştim, bir türlü vermedi, sonra sakince ve kararlı bir şekilde istedim, yarım saat sonra gönderdi. istemezsen göndermiyorlar anasını satayım.


  • hakim oynayin dedi  (10.05.16 18:49:05) 
senede sepete gerek yok. ver icraya o düşünsün. borcum yoktur derse de dava açarsın. avukat masrafı, icra masrafı dahil çatır çatır alırsın. arada bir de avukat sebeplenir.


  • kibritsuyu  (11.05.16 12:22:40) 
nişanlısına ispikle. bundan ala pislik mi olur:)


  • all girls dream  (11.05.16 12:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.