[]

tinder'dan buluşmak

ya cinsellik için buluşanlar var da buluşup sinema/tiyatro falan çok mu abes?

cici bir kızla tanıştım, böyle bir aktivite içine gireceğiz ama böyle tinder falan deneyimim hiç yok, daha doğrusu kimseyle dışarı çıkmışlığım yok sırf zaman geçirdim sohbetle. bilemedim ya.

herhangi bir cinsellik beklentim yok, sadece tanımak istiyorum ama yanlış anlaşılırım diye tırstım galiba.

danke.

tanımak istiyorum da ne garip terim lan, oldu olacak çaya çıkalım.

 
Tinder'da eşleşmişsiniz ve buluşacaksınız. Bunun kız neyini yanlış anlayabilir?


  • arnold schwarzeneger  (10.05.16 12:53:56) 
birbirinizi tanıma amaçlı vakit geçirip sinemaya gideceksiniz, yanlış anlaşılacak bir durum yok. abes değil.


  • evde liyakat kalmamis  (10.05.16 12:55:17) 
herhalde ben yaşlandım ya, tinder konsepti abes geliyor bana :)

ilk buluşma işleri de sıkıntı amaan. neyse hayırlısı :) şans dileyin :)
  • passion rules the game  (10.05.16 12:57:55 ~ 12:59:00) 
tinder'da tanışıp dünyanın en mutlu çifti olan kişiler tanıyorum, hatta bence evlenirler bile yakında.

tinder yakınınızda olan kişilerle tanışma olanağı yaratan bir uygulama, siz de o amaçla kullanıyorsunuz. sakin olun, pozitif olun. bol şans :)
  • evde liyakat kalmamis  (10.05.16 13:03:30 ~ 13:05:20) 
Sevgili yavrum,

Tinder ingiliccede çıra demek. ön ateşi yakıp çırayı tutuşturmak size kalmış. istersen ye çırayı ne bileyim.

imza : çok tecrübeli abiniz.
  • anonymice  (10.05.16 13:06:36) 
niye sadece cinsellik için olsun ya. tanışmışsınız zaten. sıra buluşmaya gelmiş işte daha ne olsun.


  • nothing in my way  (10.05.16 13:10:03) 
bu kadar detaylı düşünme.


  • sayns  (10.05.16 13:23:55) 
Valla kendinle gurur duy. Oradan tanıştığım erkekler direkt eve çağırıyor hoduk gibi. Sen yol yordam biliyorsun hiç değilse. Hadi iyi eğlenceler.


  • damdanakan  (10.05.16 13:29:12) 
eski şirketimden bir kız tinderdan çocuk bulup evlendi.


  • innerbliss  (10.05.16 13:39:38) 
Cinsel beklentin yoksa kız şutlar seni. Cinsel beklentin olsun, o da öyle bir beklenti içindedir muhtemelen zira tanıştığınız yer belli. Ha sonrasında tanışıp evlenen mutlu olan da olabilir ama bu birincil amacı değiştirmez. Burayı kullanan Türk kızlarının kafasında muhtemelen "Beni sikmene izin veririm ama bana kendimi orospuymuşum gibi hissettirme" düşüncesi vardır. Değişik bir erdem anlayışı. Ona dikkat etsen yeter.


  • angelus  (10.05.16 13:45:07) 
Erkek sikiyor, kadın izin veriyor. Peki bu nasıl bir erdem anlayışı? Zorla konusturuyorsunuz adamı.


  • damdanakan  (10.05.16 13:56:27) 
Ben erkek arkadaşımla tinder'dan tanıştım. Dediğin gibi oldu aynen. Önce tanışıp sinema, tiyatro vb. aktivitelere gidip buluşarak vakit geçirdik. Sonrasında çıkma durumu oldu. Kimilerine göre tinder'ı amacı dışında kullanmak oluyormuşuz ama ben katılmıyorum. Dating application sonuçta. Kimisi ilk buluşmada beraber olur, kimisi de sevgili olmanın öncesinde bir arkadaşlık temeli oluşturmak ister. Bunun bir standardı yok.

Çevremde bizim gibi olan çok fazla arkadaşım var. Tinder, normalde tanışma ihtimalin olmayan insanlarla biraraya gelmeni sağlıyor. Olayı bu.
  • chitosan  (10.05.16 15:29:09) 
ben de tinder'ı bir kez, bir muhabbet üzerine neymiş diye açmıştım. o sırada biriyle muhabbet gelişti. tiyatroya gittik birlikte ilk buluşma olarak :) arkadaşlarım dalga geçmişti tinder'da tanışıp tiyatroya mı gidilir diye. bence güzel de olmuştu. başka sebeplerden dolayı özel arkadaşlığa dönüşmedi, yakın arkadaş olduk :) görüşüyoruz sık sık.

tanıştığın ortam belli mutlaka cinsel beklenti içindedir, senin yoksa şutlar düşüncesine katılmıyorum. öyle de olabilir, o zaman daha aceleci olur, eğer senden karşılık göremezse bir daha görüşmez,tamam, ama tinder'a birileriyle tanışmak, muhabbet etmek, vakit geçirmek her şey yolunda giderse cinselliği de yaşayabileceği birilerini bulmak için girenlerde var. hatta, nasıl bişeymiş bu diye giren, sırf geyik olsun diye konuşan, buluşmayı falan düşünmeyenler de var.
karşındakini anlayıp ona göre yol izlemen lazım yani. yine de ben ilk buluşma için sinema tiyatro yerine daha çok konuşup birbirinizi tanıyabileceğiniz bir aktivite öneriyorum.
  • akil kupuru  (10.05.16 16:08:18) 
Anaaa ben cahil kalmışım yemin ediyorum :-/ tinder minder neler varmış ya la.


  • mza  (12.05.16 17:42:42) 
gençler merak eden varsa gayet eğlenceli geçti :D


  • passion rules the game  (12.05.16 23:17:51) 
gecmis olsun :)


  • scars dont fade  (12.05.16 23:25:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.