[]

100'den 90'a

Gecen yaz 90 kiloya kadar düşmüştüm. Boyum 1.80 bugünkü kilom 100. Gecen yaz sinav mekik squat hareketleri yapıyordum. Öğün miktarlarini da azaltmistim.

Sorum su: en az eforla düzenli bir şekilde kilo vermek istiyorum. Su anda günlük 35 mekik 15 squat yapiyorum. Bu duzenle yavas da olsa kilo verebilir miyim? Yediklerime de dikkat edecegim tabiki ama cok cok diyete bagli kalmayi düşünmüyorum. Yani öğünleri küçültürüm ama sabah sunu ye aksam bunu ye tarzi listelere pek uyamam. Spor merkezine falan gitme sansim da pek yok. Kısacası zamanim yok. Kpss de yaklaşıyor. Kpss bitmeden kilo vermeyle ugrasmayi dusunmuyordum acikcasi ama artik gidisin pek iyi olmadigini görünce hic olmazsa ayda 1-2 kilo da olsa vermenin iyi olacağını düşündüm.


 
Dediğin şekilde hem kilo vermen yavaş olur, hem de geri alma ihtimalin artar.


  • arnold schwarzeneger  (10.05.16 12:25:12) 
Kilo almayayim mumkunse arti degil eksi yönde ilerleyeyim bana yeterli. Maksat su sinav dönemini atlatana kadar kilo almamak. Sonrasinda duzenli bir şekilde çalışmayı düşünüyorum.


  • tamamen hayal urunudur  (10.05.16 12:47:56) 
Acikca su an boyle bir degisime hazir gorunmuyorsunuz. Bence kendinizi hic yorup strese sokmayin, belki ilerde kendinizi hazir hissettiginiz bir donem gelir. Sizin siki bir egzersiz programiyla ve saglikli beslenmeyle 20-25 kilo vermeniz gerekiyor. Bu ciddi bir meydan okuma. Umarim kpss den sonra hedeflerinize ulasirsiniz.


  • lifeframe  (10.05.16 12:50:35) 
Açıkçası gecen yaz yogun bir calismayla baya bir kilo verdim. Yogun dediysem sadece evde yaptığım calismayla. Ve su anda da bahsettiğim sekilde kilo almayacagima inaniyorum. Hatta ayda 1 kiloya yakin kilo verebilecegimi de düşünüyorum.

Biraz kendimi tanidigim icin bu konuda kendime güveniyorum. Neyse yine de cevaplar için teşekkürler.
  • tamamen hayal urunudur  (10.05.16 12:59:50) 
mekik squat yerine 1 saat yürüsen daha çok işe yarayabilir


  • vecihi ile fikret  (10.05.16 13:36:26) 
Aslında planlarım arasında o da vardı. Örneğin ise giderken 15 dakikalık bir yurume mesafesini minibüsle gidiyorum. O mesafeyi yurumeyi düşünüyorum. Zaten asiri hareketsizim su anda. Bahsettigim gibi mekik squat ve biraz da sinav ekleyince. Yürüyüş suremi de uzatip yediklerimi de birazcik kisarsam ayda bir kilo vermek ya da kilo almamak mucize degil bence.


  • tamamen hayal urunudur  (10.05.16 14:22:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.