[]

Dominos rezaleti sorusu

eksisozluk.com

tacize uğrayan bayan niye polise şikayet etmemiş yani fiziksel tacize uğramış hem de dükkanın içinde polis gelse dükkanın kamera kayıtlarında belli olurdu zaten müşterilerde olaya tanık olmuş niye hemen polisi aramamış


 
entry yok


  • neira  (10.05.16 11:03:36) 
@neira, ilk entrye bakıcan.


  • manuel mandalina  (10.05.16 11:05:22) 
bu akşam saat 22:45 sularında dominos pizza'nın mecidiyeköy gülbağ şubesine pizza almak için gittim. mağaza müdürü olduğunu tahmin ettiğim sivil giyimli bir çalışan, pizzamın hazırlanmasını beklediğim süre içerisinde dik dik bakışlarıyla rahatsız etti. pizzayı alıp ödememi kredi kartıyla yaptıktan sonra dükkandan çıkarken arkamdan 'çok güzelsin bee! ' diye bağırdı. hiç dikkate almadan dükkandan çıktım evime doğru yürürken yaklaşık iki dakika sonra beyaz arabasıyla yanaşıp camı açtı ve adımı ve soyadımı söyleyerek 'seni facebooktan ekleyeceğim' diye bağırdı ve yoluna devam etti. adımı ve soyadımı kredi kartı slipinden aldığını düşündüğüm bu adamın dükkanına alışveriş yapmaya gelen ve ilk taciz edilen kadın olmadığımdan da neredeyse eminim. çalışanlarınızı seçerken hangi kriterlere dikkat ediyorsunuz?

yahu siz ne iğrenç adamlarsınız lan? başıma gelen bir şeyi anlatıyorum ve entrylerime bakıp "grup seksi savunduğu entrysi var tacize ses çıkartamaz" diyorsunuz? bak o olaydan yalnızca 3 dk sonra yaşadıklarımı anlatayım. adamın biri daha ilk tacizin şokunu atlatmamışken yanıma gelip sokakta kıçımı avuçladı. ben artık zaten sinirlerim bozuk olduğu için ağzıma geleni saydım, boğazım yırtılana kadar bağırdım, küfrettim. o şerefsiz kıçımı avuçladığını da inkar etti. dükkanlardan insanlar fırlayıp sakinleştirdi beni. ağlaya ağlaya yoluma devam ettim. hep de senin mi başına geliyor diyecek olan gerizekalılara peşinen söyleyeyim: türkiye'de her kadının başına her gün geliyor buna benzer bir dolu olay. ama tabi şimdi grup seks savunan entrym var ya kıçımın ellenmesini de haketmişimdir.
  • Sandman  (10.05.16 11:07:49) 
İşyerinde fiziksel taciz yok. Çıkarken arkasından "Çok güzelsin" diye bağırmış, siparişini beklerken de göz hapsine almış. Polis bunları kanittan saymaz, bir de devletin memurunu boş yere meşgul etmekten azar yersin. Kız bir de ne bileyim mini etekli, makyajlı falansa ustune bir de ahlak dersi verir giderler.


  • damdanakan  (10.05.16 11:13:59) 
Kıç avuçlamak neymiş ya ahah. Dokundu elledi dese anlayacaz yine. Muhtemelen giyim tarzı, hal hareketleri cesaret vermiştir adama. "Bu zaten yollu. İki laf atsam bişey demez. Şikayet de etmez" demiştir. Sadece güzel olduğu için bu şekilde tacize uğradığını sanmıyorum. Kız da durumun farkında o sebeple şikayet etmiyodur.


  • IncredibleMau  (10.05.16 13:07:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.