[]

kpss kapida, ders çalışmiyorum

Uç haftadır motivasyonum inanılmaz düştü. Sadece deneme cozuyorum. Eksik konular var, tekrar yapmam lazım. Butun gün yatiyorum. Arada uç gün staja gidiyorum, stajda da yatiyorum. Neyse iki haftada toparlanmayacak bi şey yok ama kafam durdu. Evde çalışmiyorum. Dershaneye gidemem inzibatlar çeviriyor. Sabah yediye alarmı kurdum, taksimdeki kütüphaneye gideyim diyorum da kalkmam herhalde. Uç haftalık atalet kaç günde yenilir? Bi de çok dengesiz besleniyorum. Erken yatiyorum ama erken kalkmiyorum. Sınav gecesi zor olacak böyle. Napayim kendimi mi tokatliyim? Ben yine bildiğimi okurum da siz bi iki bi şey diyin. Sanmıyorum da belki kafada bi ampul yanar.




 
Döngüye girmişsin belli ki. Full calisicam diye planlamadan, küçük hedeflerle çalışmaya otur. Başına oturunca gerisi gelecektir zaten. Kendini kandir özetle. Olmazsa da küçük hedefin kadar çalışmış olursun, o da biseydir.


  • manuel mandalina  (09.05.16 23:03:18) 
mayısta çoğu kişi bırakır, bırakmayanlar kazanır. kpss rulezzz. çok da farklı değiliz. gerçi ben hiç tam anlamıyla çalışmaya başlamadım da neyse. dişi sıkmak lazım biraz daha. kaç gün kaldı ki şurada? bu stresi bir sene daha çeker misin? çekmek ister misin? yo dostum yoo! çöpe atacağım 1 senem daha yok! ya hadi 1 sene gitsin de bu sınav stresi çekilecek dert değil. ya bizler 1 gecede 2 finale hazırlanmadık mı? ee geçtik de! gy-gk için 11 gün kalıyor. yahu zaten basit bu. denemeyle hallolur. deneme çöz yanlış yaptığın konulara bak az da tamam. alandan da aynı şekilde bas soruyu bol bol çöz. deneme üstüne deneme çöz. çözümlüyse git cevapları oku. bizim ceza hocasının kitap on numara mesela.(pegem) adam sorunun cevabında konunun özünü anlatmış. sadece onları okusam yeter. sen de böyle yap. hukukta ders notu varsa yardır oradan. sonra sorularını çöz. sorulardan öğrendiğim çok şey oldu. iktisatta da ben soruların çoğunu grafik çizerek yapıyorum. hatta deneme başında 3-5 grafiği peşinen çiziyorum böyle psikopatım. sonra oradan yardır. makroyla para çok piç. sevmiyorum. hadi makro ok ama fuck the money! türkiye ekonomisi desen e belli kalıpları var dönemlerin. 2-3 saat kassak soru kaçmaz aq. 2000 sonrası çok oç ama. maliyeden tiksiniyorum. genel bilgilerimle 13-14 net anca çıkıyor valla maliye kitaplarını açmadım bile. duruyorlar öyle. muhasebe bol bol soru çözmek lazım. öyle oturuyor. sözel sorular çıkıyor ya hangisi bilmem ne değildir 7/a 7/b falan sikik ezber işleri. oturup okumak lazım ama ezberim 0. neyse mali analizde de 6-7 formül var bilmek gereken. son 2-3 gün 80-90 mali analiz çözse formülleri yaz yaz yaz akılda kalır zaten. neyse. ne kaldı başka? işletme hee ben bunu da sallıyorum genelde. genel kültür ve mantıkla kulak dolgunluğuyla falan 10-18 arası netler geziyor. tutarsa tutuyor. zaman harcamam buna. değmez.

ya konuyu nerelere getirdim pardon. az kaldı ve ben bu süre 1 sene daha uzasın istemiyorum. iyi kötü geldik bu saate kadar. e bırakırsak ne manası kalacak? hem bu sene çöpe hem seneye tekrar hazırlan! oldu paşam! biz son gece çalışarak okul bitirdik! uzun bir zaman var önümüzde en azından kilit konulara odaklanırsak başarabiliriz! bu duyuruyu biraz da kendimi gaza getirmek için kullanıyorum ama affet. benim de çok ihtiyacım vardı. iyi oldu. kalk bi yüzünü yıka. bir senen daha var mı yok mu söyle kendine. kalk ve yap! önce uykunu düzenle yemek de düzene girer. uyudukça uyku yetmiyor. 1de 2de kalkıyorum ben de. önce erken kalkmayı öğrenelim. sonra zamanı verimli kullanırsak bu iş olur sayın damdanakan!
  • sen de git sen de unut  (09.05.16 23:05:15) 
az kalmış sık dişini biraz daha. 1 soruyla kac kişi geciyorsun sınavda.Koyvermenin zamanı değil
hiç bir sey yapamıyorsan denemeyi iki tane coz ve cevaplarını ayrıntılı kontrol et

  • bnmzz  (09.05.16 23:16:31) 
kalk kütüphanede uyu yine de git o kütüphaneye. içinde bulunduğun ortam çok etkiler.


  • olutaklidi  (09.05.16 23:18:54) 
kpss gereksiz hak yeme savaşıdır


  • masumiyetkarinesi  (09.05.16 23:20:05) 
Küçük hedefler
Olmazsa günde iki deneme
Bi sene daha çalışmak istemiyorum
Gidip kütüphanede uyu

Tamam, atayim hafızaya. Bedava ya, bedava.

@sen de git: Ben öğretmenim maliyeci kardeş :)
  • damdanakan  (09.05.16 23:27:16) 
Bence calisirim ya. Uyuyayim şimdi.


  • damdanakan  (09.05.16 23:30:09) 
1 seneyi daha harcamak istemiyorsan bu süreyi iyi değerlendireceksin :)
ve sizin eğitim bilimleri temmuzda değil mi? :/ ohooo bu daha iyi. şöyle ki bu sıcak havalarda çok daha fazla kişi bırakacak. bu 2 ayı deneme çözüp eksik gördüğün konuları belirleyip üzerine giderek çok iyi şekilde halledebilirsin.

yazarken aklıma geldi öğretmen olduğun* dediğim gibi ben biraz da kendime yazdım :P ayrıca maliye ölsün.

evde motive olamıyorsan kütüphaneyi dene ve bunda biraz ısrarcı ol. bazı arkadaşlarım çalışan insanları görüp gaza geliyorum bunları geçmeliyim deyip daha iyi odaklanıyorum demişti. faydalı her şekilde.
  • sen de git sen de unut  (09.05.16 23:34:33) 
En kötü al eline bi soru bankasi oku soruyu cevap anahtarina baka baka işaretle öyle öyle öğreniyor insan. Ben bu yöntemle iyi puan almıştım


  • anily  (10.05.16 00:26:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.