[]

Telefonu servise götürmeli miyim?

Yaklasık 6 ay önce samsung note edge aldım. Telefonun her seyinden memnunum ama geldiğinden beri şarj problemi var. İlk başta şarjı %9dayken kapanıyordu, son bir aydır %24 25 olmadan tak diye kapanıyor. Açıyorum, doluluk oranını %0 gösteriyor. Bazen de telefonun şarjı %50'deyken tak diye %30'à düşüyor. 5 dakika içinde %20 oluyor filan. Kısacası şarj problemi olduğu bariz.


2 yıl garantisi var ama internetten baktığım kadarıyla çoğu kişinin bataryasıni bahane bulup degistirmemisler, servis süreleri de çok uzunmus, benim uzun süre telefonsuz kalma lüksüm yok, ugrasmak da istemiyorum pek. Bataryalar 50-60 lira arasında. Bir telefoncuya gidip batarya taktirsam sorun cozulür mu? Yoksa illa servise mi götürmek gerek? Teşekkür ederim şimdiden herkese.

 
Ugrasma servisle.en kotu pilin garantisi 6 ay diyecekler.
Samsung bayilerindeki ambalajli pillerden al,disarida satilanlarin cogunlugu sahte,taklit piller onlara da 20-30 dan fazla para verme.

  • cizgilipijama  (09.05.16 22:10:40) 
orjinal pil diye bisey yok maalesef,samsung bayileri aci ama gercek sirkeciden aliyolar pilleri.
pil ureticisi bir firma tercih et,yani isi pil uretmek olan bir marka,mugen power,deji,vs.vs.
onun disinda ikamet istanbul ise eminonunden bir adres veririm.en ucuza pili orada bulursun.
  • skyonlife  (09.05.16 22:47:16) 
bataryadan daha büyük sıkıntılar olabilir. anakarttaki temassızlık da böyle bir şeye sebep olabilir.


  • gotic  (09.05.16 22:57:01) 
Anaiyimi, ilk aldığımdan beri var bu sorun.


  • fraise  (09.05.16 23:07:37) 
İrminti alırsam orijinal şarj alırım zaten.


  • fraise  (09.05.16 23:12:57) 
garantisi olan cep telefonunun problemini farklı yollardan çözmeye çalışmayın bence sonuçta siz bu telefonu 1 yıl kullanıp atmayacaksınız. bir şekilde yedek bir telefon bulup/bataryaya vereceğiniz paraya işinizi görecek 2. el telefon alıp bu probleminizi servis yoluyla halledin bence. ayrıca bahane üretemezler size sert bir dille uyarın gerekirse mahkemeye vereceğinizi söyleyip uğraşın. bu üretici veya sağlayıcı firmalar, tüketicilerin ne uğraşacağım deyip hakkını aramamasıyla bu kadar yüz buldular.


  • golgi aygıtı  (10.05.16 00:48:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.