[]

sony z5 compact vs iphone se

artıları eksileriyle ne dersiniz? çok kararsız kaldım. ikisi de aynı fiyata geliyor, apple yurtdışından gelecek çünkü alırsam.




 
ikisi de guzel telefonlar, android mi ios mi'ye karar verdigin an o telefonu alabilirsin bence.


  • poset  (09.05.16 03:39:04) 
Sony baya sağlam Iphone a göre


  • thelestbearbender  (09.05.16 06:37:39) 
Sony almanı öneririm her türlü.

Daha dayanıklı, daha uzun süre stabil çalışır, daha çok "şey yaparsın,...

Hafıza kartı bile takılıyor, o derece.
  • babilbaligi  (09.05.16 08:24:27) 
sony +1
kiyas.la

  • yue  (09.05.16 08:49:15) 
se 64gb olacak. bataryası da fena değil, z5c ile hemen hemen aynı.

kararsız kaldığım noktalar se çok küçük, z5c de çok ısınıyor diyorlar.
  • antikadimag  (09.05.16 09:42:55) 
bende z2 var alırken ısınma problemi var demişlerdi ama 2 yıldır hiçbir sorun yaşamadım. çok ısındığı zaman oldu özellikle yazın Antalya'da plajda AR efekti ile videolar çekerken. Ama ne donma oldu ne de uygulamalarda bir sıkıntı. Çatır çatır çalıştı.


  • yue  (09.05.16 09:53:57 ~ 09:54:13) 
hala iphone'u diğer telefonlarla kıyaslayanlar var. sony z5'i samsung s6'le kıyasla veya lg g5 ile kıyasla ama iphone ile kıyaslama. elma armut kıyaslaması gibi olmuş.


  • joooper  (09.05.16 09:59:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.