[]

Walking dead hakkında soru spoiler

Bu dizide bir şekilde bir virüs başlıyor ve insanlar zombileşiyor mu?

zombiler insanlarn etini yiyor, sonra onlar da mı zombi oluyor? ama zombilere bakıoyurm bazılarında etler filan var, et dediğim yani sadece kemikleri kalmamış durumdalar.

Bize sadece bir şehri gösteriyorlar , oysa her yerde mücadaele var , değil mi?

Seyrettiğim bölümde morgan , eskiyi anlatyor nasıl karar verdiğini. eastmani. elleri bağlı olan, dişleri sararmış olan birine. o diyor ki herkesi öldüremek zorundma kalacağım. SOnra morgan onu eve kilitliyor çıkıyor. Noluyoır sonra?

 
gerçekten izlemeni tavsiye ederim :)

öyle bir yerden soruyorsun ki, şöyle bir duruyor insan nereden anlatmaya başlasam diye. ama yazının sonunda spoiler verecem bu sefer sen kaşındın :D

bir virüs salgını var ama kaynağı belli değil. bir anda başladı, inceden insanlara bulaştı patladı gitti. bu ayrı ve uzun bir yazının konusu. yazmıştım bir ara, bulursam linklerim.

etlerini yemelerine gerek yok. ısırılırsan kaçarın yok doğrudan zombi oluyorsun. ve sanırım (bu benim çıkarımım) metabolizmana ya da işte dayanıklılığına göre dönüşüm sürende ufak değişimler oluyor. sağlıklı bir yetişkenin dönüşmesi zaman alırken bir çocuk daha çabuk dönüşüm geçirebiliyor.

ancak dönüşmenin tek yolu ısırılmak değil. herkes enfekte olmuş durumda ve ölen herkes dönüşüp, geri dönüyor. ısırlmadığın ve ölmediğin sürece sıkıntı yok.

morgan'ın başlangıcı ayrı bölümler, arada ne olduğu ve eastman ayrı bir bölüm işlendi. izlemen lazım. o adam wolf ekibinden. bunlar primal seviyesine dönmüş durumdalar. diş geçirebildiklerini öldürüyorlar, çalıyorlar vs.

*bahsettiğim spoiler*
morgan bunun yanından çıktıktan sonra, birkaç bölüm geçiyordu sanırım, bunların hasar verdiği kule duvarı yıkıyor ve dışarıda biriken zombiler içeriye akın ediyorlar. ortalık karışıyor sarışın hatun ve çocukları ölüyor, carl'ın gözü çıkıyor. bu arada morgan ve carol bu herif yüzünden kavga etmişlerdi. sonra bu adam şişko doktoru yanına alıp dışarı çıkıyor. zombilerin arasında tabii ki kısılıyorlar sonra şişkoyu kurtaracam derken ısırılıyor bu wolf. öyle işte, bölümün sonunda da daryl, abraham ve sasha gelip kurtarıyor bunları.
  • air  (09.05.16 00:18:23) 
TEşekkürler :) ben tvde arada yemek yekren denk geliyorum her türlüdiziye. çoğu dizinin farklı sezonlarndan farklı bölümleri izlediğim için spoiler sorunu yok yani, verebilirsiniz :)


  • Cursed Chico  (09.05.16 00:25:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.