[]

Aldatma potansiyeli

Hiç kimseyi aldatmadım bugüne kadar, aldatılsam feci üzülür ve sinirlenirim. Ama buna rağmen hep bi aldatma potansiyelim var gibi birilerini. Yani bazen neden olmasın diye düşünürüm.Karşıdaki kişiye de bağlı tabi bu. Karaktersiz bi insan mıyım sizce?




 
Yoo.

Bugün iyi lola iyi duyuru yaptı :p

Yani, dusunmek bi şey değil. Fantezi bile sayılabilir, heyecanlandırır. Eyleme geçtiğinde tekrar konuşalım.
  • damdanakan  (08.05.16 23:21:32) 
kaypak bir insanmışsın gibi geldi bana.


  • devilred  (08.05.16 23:21:35) 
evet.

çünkü başkasının ahlak kurallarına uymayan kişi ahlaksız değildir, kendi ahlak kurallarına uymayan kişi ahlaksızdır. açık ilişki yaşayan ve sorun etmeyen kişiler için bunu diyemeyiz ama aldatma eylemi senin ahlakına uymuyorken bunu yapmakta beis görmüyorsan ahlaksız ve karaktersiz bir insansın demektir.

düşünmekten değil yapmaktan bahsediyorum tabi. düşünmek konusu biraz daha bulanık. düşüncelerinden dolayı kimseyi itham etmek istemem ama yaparsan yukarıda söylediklerim geçerli.
  • icim urperiyor  (08.05.16 23:21:47 ~ 23:22:48) 
eksisozluk.com

Sizi böyle alalım
  • thelestbearbender  (08.05.16 23:23:07) 
Aldatana kadar masumsun.
Herkesin o potansiyeli var ben de sokakta gördüğüm çok güzel bi kadına öff diye iç geçiriyorum.Karaktersiz olup olmadığın o insan da seninle ilgilendiğinde senin vereceğin reaksiyona göre belli olur.

  • Nox  (08.05.16 23:24:14) 
Herkesin herkesi aldatma potansiyeli var bence. Kimse 'ben asla aldatmam' ya da 'o beni asla aldatmaz' dememeli. Asla asla dememeli hatta.

BENCE.
  • yuzır  (08.05.16 23:28:11) 
karşındaki kişiye bağlı derken hoşlanmadığın şeyler yapsa aldatmayı kendinde hak görürmüşsün gibi geldi bana.


  • rayde  (08.05.16 23:28:53) 
Toplumun olağanlaştırıp insanlarn sorgulamadığı tek eşlilik klişesinden biraz. İnsan çünkü fiziksel olmasa da tekeşli bir ilişkide aklından, düşünceklerinden başkasını geçiriyor. BU da bir aldatma aslında.


  • Cursed Chico  (08.05.16 23:46:48) 
Gençliğini yaşayamamışsın gibi geldi. Sanırım lan yaşım gidiyor, biriyle evlenicem, ilik gibi adamlarla sevişemeden ölücem diye düşünüyorsun. Bu da seni sadık olmayan biri yapıyor çünkü sadık olmak için ete doymak lazım. Bir de sende hiç aldatacak kız tipi yok ya. İleride olur da aldatırsan adam şok olur. Aldatmak karaktersizliklerin en büyüğü. Ama önce ayrılırsın sonra bir şeyler olur o başka.


  • dissendium  (08.05.16 23:53:00) 
dissendium tam olarak dediğin gibi değil aslında durum. Aldatmayı heyecanlı bi iş olarak görüyorum, bazen meşrulaştırıyorum filan. Evet aslında çoğu zaman yüzden kurtarıyorum,entrikacı bi yüzüm yok:D


  • Lola90  (08.05.16 23:55:38) 
evet. sev, gercekten sev. anlarsin.


  • wiillii  (08.05.16 23:57:39) 
evet


  • gokhan atestepe  (09.05.16 00:09:25) 
Ben çevremde hep aldatma potansiyeli olan biri olarak görüldüm. Kaldı ki aldatmaya bir anlam da yüklememiştim.

Şuanda 7 yıllık bir ilişkim var. Bu ilişkimde aldattım ve aldatıldım. Bir gün bütün bunları ıturup konuştuk. Bildiğimiz bilmediğimiz her şeyi anlattık birbirimize. Hayatımın en zor günleriydi. Sonrasında da nişanlandık.

O günden sonra hiç kimse bende aldatma potansiyeli göremez. Gerçekten aldatmak o kadar aşağılık bir şey ki.

Bence aldatmayı meşrulaştırma. Aldatabileceğin bir ortamda bulunmamaya çalış. Ben öyle yapıyorum çünkü. İnsan aldatma eylemini bilinçli yapmıyor çünkü. Aldatabileceğin bir ortama girersen aldatırsın.
  • cinayet saati  (09.05.16 02:08:46) 
almatmadığın sürece sorun yok.


  • kuzey li  (09.05.16 02:13:29) 
Karaktersizsin.

Aldatmasan bile.
  • Piukh  (13.05.16 17:24:43 ~ 17:25:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.