[]

(18+) Sertleşme sorunu yaşıyorum

25'ine yeni girmiş bir erkek olarak cinsel performansımda sorunlar yaşıyorum bugünlerde. Önceleri dönem dönem iyi performansa sahip olduğum ya da erken boşalma yaşadığım zamanlar oluyordu. Genellikle düzenli cinsel hayat, uyku ve beslenme ile iyi bir noktaya geliyordum. Son zamanlarda çok düzenli bir cinsel hayatım yok. Bazen arka arkaya yoğun, bazen 1-2 ay boş şeklinde... Bu hafta sonu birden fazla kadınla birlikte oldum; birinde erken boşalma yaşadım, ötekinde ise sertleşme sorunu (sertleşmeyi tam hallederken de erken boşalma oldu). Zar zor sertleşiyorum, prezervatifi takana kadar küçülüyor :/ Ayrıca geçtiğimiz haftalarda da eskiye göre daha az kendi kendime ereksiyon yaşıyordum, mastürbasyonda bile zorlandığım seferler oluyordu, yani bunun geleceğini fark etmiştim biraz. Halbuki hayatımın en düzenli olduğu (cinsel olarak olmasa da) ve düzenli olarak spor yaptığım bir dönemdi bu.

Kısacası cinsel performansımı acil olarak güçlendirsem iyi olacak. Özellikle sertleşme konusuna çözüm bulursam erken boşalmayı bir şekilde halledebilirim sanırım (bazı pozisyonlarda daha iyiyim). Eksik beslendiğim şeyler mi var acaba? Afrodizyak bişeyler yesem işe yarar mı? Ne tavsiye edersiniz?


 
Sabah ereksiyonu falan da yoksa bir üroloğa gidin, testosteron testi yapsın. Düşük olma ihtimali var.


  • noluyo yaa  (08.05.16 16:21:12) 
Porno varsa bırak. Ağırlık çalış. Kırmızı et ye. Üçü de testosteron arttırır damarlara
iyi gelir.

  • ThomasJefferson  (08.05.16 16:39:08 ~ 16:39:48) 
Kırmızı et damarlara iyi mi gelir? Sigara da ciğerlere iyi gelir o zaman. Doktorlar şok.

www.google.com.tr

Kırmızı eti bırakmak sertleşme sorununa iyi gelir. Al seç oku. Sorguda iyi veya kötü diye belirtmedim bak. Çıkan sonuçlarda iyi gelir diyen bulabilir misin görelim.
  • harzem  (08.05.16 16:57:52 ~ 16:59:12) 
afro. yiyecekler geçici çözüm gibi. bence de doktora görün. bizler buradan kalıcı tavsiyelerde bulunamayabiliriz. ayrıca spora ağırlık ver ve beslenmeni kaliteli hale getir bence. alkol, sigara vs ...bunların da mutlaka zararı vardır.

not: sigara ve alkolü dibine kadar içip sorun yaşamayanlara inanma. öyle olsa bile bünyeye göre değişir.

ya bu arada kırmızı eti bıraktırmak daş gibin yağız delikanlı anadolu erkeklerine hakaret değil mi?
  • kupigometa  (08.05.16 19:09:01) 
Anca konuş. Düzgün kaynak göster diyorum. Bunu anlayamayacak kadar gözün dönmüş, mangalı azalt biraz sen de.

www.google.com.tr

kalp damar sağlığı ve kırmızı et arasındaki ters orantı.

Yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz burada, sonra agresif oluyoruz tabi.
  • harzem  (08.05.16 21:26:12 ~ 21:29:27) 
@ikinci hesap, sen ilk verdiğim linkteki yazıları incele. Bu yaşta dolaşım sistemi sorunu yaşamaya başladığını düşünüyorsan da buradaki orta asya türklerini değil doktorları dinle. Damar daralması ya da tıkanıklığına sebep olan besinleri bırakırsan birkaç ay içinde gelişme görmeye başlarsın.


  • harzem  (08.05.16 21:37:04) 
Kırmızı et kararında damarlara ve testosterona iyi gelir. Ağzınızı yüzünüzü makaleye boğarım ingilizceniz yetecekse. Sürekli vegan gıdayla beslenmek metabolizmayı ve sindirimi yavaşlatır. Bunu inkar edecek adam varsa otursun iki kelam dil öğrensin. Hayvanlara yapılan zulume karşıyım. Haftada üç 250 gram kırmızı et tüketiyorum sağlığım için. Tüm tüketimimi azami tutuyorum. Tutup ceset meset diyecekler çıkmasın diye belirttim.


  • ThomasJefferson  (08.05.16 23:59:57 ~ 09.05.16 00:06:31) 
5 yıl olacak et yemiyorum. Bu tarz şeyler yok bende.

Beslenmem fena sayılmaz.her gün en az 3 öğün. her gün en az 1 elma yemye çalışıyorum.

Ayda 3-4 kez de olsa mastürbasyon yapmaya çlışıyorum. Çünkü bnim de uzun süre ilişkiye girmediğim zamanlar oluyor.

Mastürbasyonda da edging gibi yöntemler vardı, olabildiğince uzatmaya çalışıyorum.
  • Cursed Chico  (09.05.16 00:00:53 ~ 00:36:15) 
Hayvansal yağ tüketimini arttır.


  • arnold schwarzeneger  (09.05.16 11:54:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.