[]

muhammen bedel 425 milyon tl imiş ama 225 e satılmış nasıl yani

www.hurriyet.com.tr

yani şimdi bu arsanın aslında bedeli 425 milyon lira mı gerçekten?
icraya gidince %50 düşer mi yaw?
e şimdi alan adam bu arsayı satmak istese 425 milyon mu edecek?

 
icra olayı çok farklı. mallar ederinde satılmıyor. ağır bir rekabet olsaydı o zaman bulurdu 425 milyon tl...


  • gotic  (08.05.16 13:41:21) 
vay amına koyim be.
adamlara bak
en en en en en kötü burayı 325 e okutsa 2-3 yıl sonra al sana 100 milyon lira.
  • Alt4y  (08.05.16 14:05:48) 
icra malları dışarıdan bakıldığında çok çekici gözükse de işin içine girince öyle olmadığını görüyorsunuz.

onlarca galerici, emlakçı, zengin giriyor icra malları için sıraya.

bugün 100'e al yarın 200'e sat olayı milyonda 1 bile denk gelmez. zaten yarı fiyatından az muhammen bedel biçmezler mallara.

ayrıca haberi dikkatli incelerseniz 450 milyon tllik malın %50'sinin 225e satıldığını görürsünüz. muhammen bedel açık artırmanın başlangıç sınırıdır zaten onun altında bir fiyata satılmaz.

ayrıca bizzat bilirkişilerin ve ekspertizlerin inanılmaz saçma değer biçişlerine şahit oldum. her türlü ihalede muhammen bedeller saçma olabiliyor. bu yüzden bazen mallar satılmıyor muhammen bedeli düşürüp tekrar satışa çıkarıyorlar.
  • victum  (08.05.16 14:33:19 ~ 14:36:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.