[]

Yetişme Planı yapıyoruz

Şimdi arkadaşlar yarın bir iş görüşmem var istanbulda. ben 1 saat 20 dk mesafeden uçakla gideceğim

Uçak saati: 9.10 Anadolu jet, Sabiha gökçene
Görüşme yeri: Gayretepe Astoria civarlarında
Otel: Beşiktaş
Görüşme saati 14.00

Şimdi bana öyle bir plan yapalım ki otele gidip hazırlanacak vakit yaratalım, sabahın köründe takım elbiselerle sürünmek istemiyorum yollarda.

Teşekkürler..

 
matemetik problemi gibi sormuşsun kardeş. ben yazayım hesabı sen yap.
sahiha'dan havataş ile 30-45 dk.da kadıköy'de olursun. devamında en uygun rota metro+marmaray+metro ile yine max 45 dk.da gayrettepe'de olursun.

  • manuel mandalina  (08.05.16 13:33:51) 
otelin zincirlikuyu civarında mı? point otel filansa eğer sabihadan taksim'e giden havataşlar zaten oradan geçiyor, 11deki havataşa yetişsen ve 12de otelde olsan 1 saatte hazırlansan ve taksiyle astoriaya gidişinin de 10 hadi zorlayarak 15 dk olacağını varsaysak bile rahatlıkla yetişiyorsun.


  • in vino veritas  (08.05.16 13:52:16 ~ 13:53:11) 
galiba görüşmeden önce beşiktaş'a otele uğraman gerekiyor. havataş ile kadıköye gel (45 dk.) veya bir otobüs var kadıköy-sabiha ona binersin. bir de bagaj bekleme-rötar olmamasını diliyoruz.
kadıköy-beşiktaş en hızlı vapurla geçersin.(20-30 dk)
beşiktaşa varınca otele git.
gayrettepe'ye taksiyle git. gördüğün gibi pek vakit kalmadı çünkü.
9.10+1.20-10.30 istanbuldasın(11.00 diyelim)
1 saatte kadıköy'e geldin: 12:00
kadıköy-beşiktaş ( vapur saatleri vs.):12:45
hesabıma göre 13:00te otelde oluyorsun.
yarim saatte hazirlanip
15-20 dk'da taksi mesafesi yetisirsin.
9.10 inis saatinse rahat rahat...
  • maq  (08.05.16 13:55:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.