[]

Ekran koruyucuyu nasil almali

Hepsiburadadan bakiyorum. Hepsinde ayni seyler yaziyor. 10 a da var 30 a da. Yorum yok hicbirinde. Neye gore alicam.

Mesela huawei g8 icin satici sey yazmis, ekranlari kavisli oldugundan tam oturmuyo bosluk kaliyo. Ve hepsi boyle. E napmak lazim.


 
(bkz: aliexpress)


  • mr.goodcat  (08.05.16 11:32:49) 
Bi kartin para puan gibi bi seyini kullanmak durumundayim. Yerelde kalmaliyim o yuzden.


  • brad pitt  (08.05.16 11:35:40) 
gerek yok onlara. şimdiye dek hiç kullanmadım ve kullanmayı düşünmem de. aynı şey kılıf için de geçerli.


  • ucan spagetticanavari  (08.05.16 11:47:32) 
Cam ciziliyo ama.


  • brad pitt  (08.05.16 12:07:08) 
cam o koruyucuların kendisi kadar kolay çizilmiyor. çizilse bile arka aydınlatma var sonuçta kullanımda 99,9999999% görülmüyor bile. hiçbir çizik özellikle gidip ekranı kazımadıysan parmak izi kadar rahatsızlık vermez ki parmak izi bile kaçınılmaz. cama dokunacağına plastik parçasına dokunmuş oluyorsun boşuna hissiyatını bozuyorsun telefonun... kötü görünüyor ve ek masraf.

kullanmak için bir sebep yok.
  • ucan spagetticanavari  (08.05.16 12:10:19) 
kullanmak icin sebep yok diyen telefonu dusurme ihtimalinin 0 olarak hesapliyor sanirim.

sabah alkolluyken ciddi dusurdum telefonu koruyucu catladi, cam duruyor, yenisi ne kadar cam ne kadar oradan hesapla.
  • christopher nolan  (08.05.16 12:52:01) 
o koruyucu denen camlar telefonun kendi camı kadar sağlam değil. o camı çatlatan her darbe telefon ekranını çatlatamaz. ben telefonu gayet 2 metre civarı yüksekliklerden de sert şekilde düşürdüm, merdivenden de düşürdüm 4-5 basamak sekti ki ilk düşme mesafesi kafa hizası. bisikletle giderken de yola düşürdüm... masadan ya da normal kullanımda kaç kez düşürdüğümün sayısını bile hatırlayamam... çatlamadı kırılmadı.

o koruyucu denen camları gorilla glass üretmiyor sonuçta çinden kiloyla getiriyor adamlar üflesen kırılıyor. ha binde bir kırılır telefon kırılmaz diye bir şey yok. ama kırılınca ekranını bile tamir ettiremeyeceğin bir telefon kullanıyorsan zaten bütçenin üstündesin demektir...
  • ucan spagetticanavari  (08.05.16 13:02:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.