[]

Facebook Mobil Problemi (Nereden geldiği bilinmeyen numara)

Arkadaşlar, geçen ekşisözlük'te takılırken bir Facebook linkine tıkladım. Adam mobil facebook uzantılı bir link vermiş, haliyle pc üzerinden mobil facebook linki açıldı o ilginç görüntüsüyle.

Ama bir de gördüm ki telefon numaramın onaylanmadığını söylüyor ve kısa mesajla etkinleştir diyor sayfanın en üst kısmında. Numara olarak bilmediğim, tanımadığım bir numara. Facebook benim Facebook'um. Hesap ayarlarına tıkladım, telefon ekle dedim bir tane daha tanımadığım telefon numarası çıktı. Aynı şeyi yine tekrarladım, başka numara eklemedi. Bana sordu numaraları...

Şimdi hesap ayarlarımda sms onaylaması yapılmamış 2 tane numara var. Ama nereden geldiklerini bilmiyorum. Facebook bu tarz saçma hatalar yapar mı? Veya tıkladığım linkle ilgili olabilir mi? Ya da yıllar önce ben geyiğine falan ekledim de hatırlamıyor muyum?

Veya başka bir sebebi olabilir mi?

Saygılarımla...

 
8 10 duyuruda gördüm bu hatayı, benim de başıma geldi, 4 5 arkadaşıma da olmuş. Sorun çıkan görmedim ama. Numaraları silip şifreyi değiştirin, bi şey olmaz.


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (08.05.16 00:53:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.