[]

ales - sınav giriş belgesi

sınav giriş belgesinin çıktısını almadığımı 22.30'da fark ettim, bu saatte etrafta açık bi yer kaldığını pek sanmıyorum. sınava istanbul anadolu lisesi (kenan evren lisesi)'nde giriyorum, şükrü saraçoğlu stadının dibinde bi okul. yarın 09.00 civarı açık olur mu acaba okulun yakınlarında bi yer?




 
yer bilmiyorum ama 7/24 acik yerlere rica edebilirsin.

1-internet kafeler. gece 01:30da ödev ciktisi almisligim var.
2-nöbetci eczane. sürekli acik, recete vs icin yazicisi olmak zorunda. para ya da rica ile ufacik bir sey bastirabilir.
3-kütüphane/hastane. bircok uiversite kütüphanesi oldukca gec saate kadar acik olabilir. cok düsük ihtimal ama aciyip isini görebilirler. kalabalikta girmeyeceksin tabi, bekle acil bosalinca ufaktan görevliye sor, belki yardimci olur. acindir kendini.

1 ve 2 daha evvel yapmak zorunda kaldigim cözümlerden.

hic mi komsum akraban arkadasin vs yok yazici sahibi?
  • portmanto  (07.05.16 22:46:54 ~ 22:47:04) 
portmanto denilebilecek herşeyi demiş ama aynısı yds'de başıma geldi. sabah okulun karşısındaki büfeden çıktı aldım. tek sayfaya 1 tl aldı :/


  • elorelia  (07.05.16 22:49:55 ~ 22:50:07) 
oteller de olabilir ayrica.
yurtdisinda bize yardimci olmuslari coktur musterileri olmamamiza ragmen

  • jedilance  (07.05.16 22:55:48) 
stadın orada bir cafede çalışıyorum, yarın da orada olacağım hatta :)
oralarda çıktı alacak hiçbir yer bulamazsın, hatta doğru düzgün açık yer bile bulamazsın sakın işini şansa bırakma internet cafe aramaya koyul bence şimdi.
başarılar sınavda.
  • bir nick var benden iceri  (07.05.16 23:19:29) 
bir de turizm bürolari gec saatlerde de yolcular icin genelde acik oluyor. bilet bastirmak icin yazicilari var genellikle. biraz para bayilirsin ama havadan gelecek tek sayfaya birkac liraya hayir demezler.

ana yol civarinda turizm bürolari acentalar vs varsa bir bak burda denilenler tutmazsa.

sabaha birakmazdim+1 kafam rahat olmazdi zaten.

basarilar bu arada. sayarken unuttum, atlamayayim.
  • portmanto  (07.05.16 23:21:57) 
internet kafeye ara. kadıköyde açık internet kafeler vardır en kötü şuan


  • keshdurden  (07.05.16 23:24:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.